''Είναι ένα θέμα που με ακουμπάει...'': Το δυνατό μήνυμα της Παλιοσπύρου λίγα λεπτά πριν το ξύλο στα Mad VMA

Αποκλειστικό Βίντεο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Είναι ένα θέμα που με ακουμπάει...'': Το δυνατό μήνυμα της Παλιοσπύρου λίγα λεπτά πριν το ξύλο στα Mad VMA

Η χθεσινή απονομή των Mad Video Music Awards σημαδεύτηκε από τον άγριο καυγά μεταξύ SNIK και Light που είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμούς, αποχωρήσεις, αλλά και διακοπή μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Από τις άτυχες της βραδιάς ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που κλήθηκε να βραβέψει την καλύτερη γυναικεία μπαλάντα και συγκεκριμένα την Έλενα Παπαρίζου, καθώς εκείνη τη στιγμή άρχισε να πέφτει το ξύλο κάτω από την εξέδρα. Λίγα λεπτά πριν ωστόσο θέλησε να βγάλει έναν πολύ συναισθηματικό λόγο, αναφερόμενη στο bodyshaming.

Υπενθυμίζεται πως μετά το περιστατικo η διοίκηση των βραβείων έβγαλε μια αυστηρή επιστολή, ενώ τους απέκλεισε και από τα βραβεία. Πολλές αιχμές ωστόσο για τη στάση της παραγωγής άφησε και η ίδια η Παλιοσπύρου αλλά και ο Light που μάλιστε έδωσε στη φόρα και μηνύματά του με άνθρωπο της παραγωγής μια μέρα πριν.

Ο λόγος της Παλιοσπύρου για το Bodyshaming πριν τον άγριο καυγά

«Εγώ θα δώσω το βραβείο για την καλύτερη μπαλάντα, πριν από αυτό όμως θέλω να πω κάτι σημαντικό. Επειδή το καλοκαίρι έχει μπει πολύ δυνατά και καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά βουτιές στη θάλασσα με τους φίλους μας. Παίρνω όμως κάποια μηνύματα από γυναίκες και από άντρες πως δε νιώθουν άνετα με το σώμα τους και δε νιώθουν άνετα να βάλουν το μαγιό τους να πάνε στην παραλία».

«Και επειδή τώρα τελευταία γίνεται πολύς λόγος για το Bodyshaming και είναι ένα θέμα που με ακουμπάει, θέλω
να πω δυνατά ότι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας. Με τις ατέλειες που έχουμε, όπως έχω και εγώ να μη μας ενδιαφέρουν τα σχόλια των άλλων η ζωή είναι δική μας μας ανήκει και αξίζει να τη ζούμε με χαρά. Είστε υπέροχοι, τώρα ας δούμε τις υποψηφιότητες», έκλεισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Η απόφαση της Έλενας Παπαρίζου μετά τον καυγά στα Mad VMA

Η τραγουδίστρια ουσιαστικά φυγαδεύτηκε από το σημείο την ώρα που ξεκίνησε ο καυγάς, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η τραγουδίστρια ήθελε να καταθέσει μήνυση για σωματική βλάβη και εξύβριση, ωστόσο πριν από λίγη ώρα, μέσα από ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της, αποκάλυψε πως τελικά η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να μην κινηθεί νομικά.

To περιστατικό που διαδραματίστηκε ανάμεσα στους δύο τράπερς έφερε και την άμεση αντίδραση του Mega, το οποίο ξεκαθάρισε πως δε θα προβληθεί καμία σκηνή στην οποία εμπλέκονται οι δυο τους, είτε είναι act είτε βράβευση (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού).

«Το περιστατικό που συνέβη ήταν πολύ λυπηρό γι΄αυτό η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε. Δε θα καταθέσει μήνυση», ανέφερε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας.