«Θα βαρεθεί ο κόσμος και θα μείνουν αυτοί που...» - Τα είπε έξω από τα δόντια ο Τριαντάφυλλος

Οι δηλώσεις για τον καλλιτεχνικό χώρο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα βαρεθεί ο κόσμος και θα μείνουν αυτοί που...» - Τα είπε έξω από τα δόντια ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος ή αλλιώς Ντάφυ που αγαπήσαμε όλοι μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor, θα είναι απόψε, θα είναι το βράδυ της Πέμπτης 23/6 στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια και θα μιλήσει "ανοιχτά" για τη βιομηχανία της μουσικής, αλλά και για το σύστημα που όπως αποκαλύπτει, ποτέ δεν ήταν μέσα, ενώ αποκάλυψε και τα χρήματα που πήρε...

Ο Τριαντάφυλλος μιλά και αποκαλύπτει στην Αννίτα Πάνια

«Έτσι έπρεπε να γίνει. Έγινε πολύ σωστά γιατί δεν ήμουν μέσα στο σύστημα, ήμουν εκτός. Στο off μου πάντα δούλευα. Υπήρχε ένα σύστημα τότε με Fame Story και προωθούσαν κάποια παιδιά. Από αυτά τα παιχνίδια ένας δύο αν έκαναν καριέρα» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

«Δεν με ενόχλησε. Μια χαρά δούλευα, έπαιρνα το μεροκάματό μου. Ήξερα ότι αυτό θα φύγει κάποια στιγμή, θα αδειάσει, θα βαρεθεί ο κόσμος και θα μείνουν αυτοί που αξίζουν. Τελικά βλέπω στην Ελλάδα ότι αυτοί που αξίζουν, αυτοί έχουν παραμείνει».

«Αν θέλει και τον προκαλώ..»

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πρόσφατα ξέσπασε κατά του Άρη Σοϊλέδη, παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 21/6. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής μίλησε και για τον Νίκο Μουτσινά και το πόσο ενοχλήθηκε για όσα ανέφερε ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του.

«Όταν έλειπα στη ζούγκλα δύο μήνες αυτός ο κύριος συνέχεια έλεγε άσχημα πράγματα κι ειρωνικά. Να τα έλεγε αλλά να σκεφτεί και λίγο ότι αφού είναι τόσο καλός άνθρωπος, υπάρχει πίσω μια μάνα, μια αδερφή, η γυναίκα μου και το σημαντικότερο ο γιος μου που είναι έξι χρονών και τα καταλαβαίνει όλα αγόρι μου» είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Αν θέλει και τον προκαλώ να κάνουμε ένα face to face live να μιλήσουμε και να δούμε λίγο. Να μας κρίνει ο κόσμος. Καλή η σάτιρα αλλά από ότι είδα και μου είπαν -επειδή είδα βιντεάκι και είπα τίποτα ένα χρόνο- υπήρχε πολλή κακία. Τα πιο πολλά ήταν κακία» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.