«Το φόρεσα μόνο για 3 λεπτά» - Η Kim Kardasian απαντά στις κριτικές για το φόρεμα της Merilyn Monroe

Αρχικά πήγε στο Met Gala με μπουρνούζι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το φόρεσα μόνο για 3 λεπτά» - Η Kim Kardasian απαντά στις κριτικές για το φόρεμα της Merilyn Monroe

Περίπου δύο μήνες μετά το Met Gala, όπου η Kim Kardashian φόρεσε το επικό φόρεμα της Merilyn Monroe, η συζήτηση για αυτή της την επιλογή έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Αυτή την φορά η διάσημη influencer αποφάσισε να απαντήσει σε όλους που την θέλουν να «καταστρέφει» το φόρεμα φορώντας το.

Δεν κατέστρεψε το φόρεμα της Merilyn Monroe η Kim Kardasian

Μάλιστα η influencer ισχυρίστηκε πως δεν κατέστρεψε κανένα φόρεμα, καθώς εκείνη το φόρεσε για μόλις 3-4 λεπτά. Δήλωσε πως στην εκδήλωση πήγε με το μπουρνούζι έβαλε το φόρεμα μόνο για τις φωτογραφίες, ενώ όταν ανέβηκε τα σκαλιά το έβγαλε και έβαλε ένα άλλο.

Διευκρίνισε δε ότι για να το βάλει φόρεσε γάντια, προσέχοντας εξαιρετικά πολύ για να μην το τραυματίσει

Παραλίγο να χάσει τα μαλλιά της η Kim Kardashian

H μεγαλύτερη γιορτή της μόδας επέστρεψε με θέμα το Gilded Glamour που αποτελεί το δεύτερο μέρος της έκθεσης «In America: An Anthology of Fashion». Οι celebrities γέμισαν το κόκκινο χαλί με τις μεγαλύτερες δημιουργίες των διάσημων σχεδιαστών, όμως η Kim επέλεξε ένα πολύ vintage και iconic φόρεμα.

Η διάσημη τηλεπερσόνα φόρεσε το φόρεμα της Marilyn Monroe, που είχε βάλει στα γενέθλια του John F. Kennedy το 1962. Η εμφάνισή της δίχασε παρόλο που η Kim αναγκάστηκε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της για να μοιάσει στην αείμνηστη ηθοποιό. Μάλιστα είναι γνωστό ότι η Kim έκανε πολύ αυστηρή δίαιτα για να μπει στο φόρεμα, ενώ έβαψε τα μαλλιά της platinum blonde για να θυμίζει περισσότερο την αείμνηστη ηθοποιό.

«Νιώθω τιμή που φοράω αυτό το iconic φόρεμα, το οποίο έβαλε η Marilyn Monroe το 1962 για να τραγουδήσει ευτυχισμένα γενέθλια στον πρόεδρο John F. Kennedy. Είναι ένα εντυπωσιακό φόρεμα κολλητό στο δέρμα που επενδύθηκε με περισσότερα από 6000 κρύσταλλα στο χέρι από τον Jean Louis», έγραψε η Kim στο Ιnstagram.

Ωστόσο η κίνηση της χαρακτηρίστηκε από πολλούς απερίσκεπτη, γιατί εκτός από ότι θα μπορούσε να χαλάσει το φόρεμα, σχεδόν κατέστρεψε τα μαλλιά της. Η δραματική αλλαγή από το μαύρο στο platinum blonde είναι αρκετά επικίνδυνη για την υγεία της τρίχας και την τελική εμφάνιση των μαλλιών.

«Το κάνω αυτό εδώ και 10 ώρες», ακούγεται να λέει η Kim με ένα κεφάλι γεμάτο αλουμινόχαρτα σε vlog της Kylie Jenner για την προετοιμασία πριν από το Met Gala. «Θα διακινδυνεύσω να πέσουν τα μαλλιά μου», συμπλήρωσε η Kim.