«Ήθελα τον χρόνο μου» - Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα

«Η κοινή μας πορεία ήταν...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήθελα τον χρόνο μου» - Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα

Το μεσημέρι της Πέμπτης 23/6 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του Love it και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλους και για όλα, ενώ στάθηκε και στον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα. Μάλιστα την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει μία νύξη για το μέλλον της με τον Στάθη και αν οι δυο τους τελικά θα καταλήξουν σε γάμο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλά για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα

«Πάντα υπήρχε μια χημεία με τον Στάθη Σχίζα, αλλά ήθελα λίγο τον χρόνο μου, ήθελα να δοκιμαστεί αυτή η σχέση. Εγώ έχω βγει και από έναν γάμο, έχει υπάρξει και ένα διαζύγιο, ήθελα λίγο να το ξεπεράσω όλο αυτό, να ηρεμήσω και μέσα μου και μετά να παρουσιάσω έναν νέο σύντροφο», ανέφερε η επιχειρηματίας και συνέχισε:

«Ο Στάθης με ήξερε και πριν από τον γάμο μου, οπότε το έχει ζήσει όλο αυτό που βίωσα το ξέρει», σχολίασε, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του Σχίζα στο Survivor 5.

«Η απόσταση το έκανε όλο αυτό πιο έντονο, είναι κάτι που όσο και να το κρατάς έρχεται κάποια στιγμή που λες θα το πω. Η κοινή μας γραμμή ήταν να το κρατήσουμε όλο αυτό σε φιλικά πλαίσια για τα μάτια του κόσμου», παραδέχτηκε.

"Λιώνει" η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τα μάτια του Στάθη Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στα επαγγελματικά της είναι στα καλύτερά της. Μπορεί στην αρχή η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της, Στάθη Σχίζα να είχαν αποφασίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον.

Συγκεκριμένα, τον Στάθη Σχίζα τον βλέπουμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από το Survivor 5. Έτσι λοιπόν, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας θέλησε να κάνει κάποιες άκρως τρυφερές αναρτήσεις αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχει στηρίξει δημόσια. Βέβαια, ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ είναι για ακόμη μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η τρυφερή εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Παναγιώταρου - Σχίζας