''Ζω με αέρα κοπανιστό αυτό το τρίμηνο'': Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περιγράφει τη διατροφή της

Ποιο είναι το μυστικό αυτής της σιλουέτας;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ζω με αέρα κοπανιστό αυτό το τρίμηνο'': Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περιγράφει τη διατροφή της

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 23/6 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα μυστικά της σιλουέτας της, και τη σκληρή διατροφή που κάνει αυτό το διάστημα. Στην αρχή φαίνεται να ανησύχησε τους παρουσιαστές με τα λεγόμενά της που δεν εξέπεμπαν υγεία, ωστόσο στη συνέχεια η παρεξήγηση αποκαταστάθηκε.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στον καλό της Στάθη Σχίζα και στην τρυφερή τους σχέση, που κρατάει καλά και ας παραμένει στον Άγιο Δομίνικο, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό του survivor. Άλλωστε το ζευγάρι φαίνεται να το πάει σοβαρά, αφού και η ίδια η Παναγιώταρου σε προηγούμενες δηλώσεις της είχε χαρακτηρίσει τον Σχίζα «Όνειρο της κάθε γυναίκας», ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο γάμου».

Τι δήλωσε η Παναγιώταρου στο Love it Για την αυστηρή διατροφή της

«Μέχρι πριν 4 μήνες το σώμα μου το απέδιδα στα γονίδια, όλοι μου οι φίλοι με μισούσαν γιατί δεν παχαίνω, έκανα τη χειρότερη διατροφή που θα μπορούσε να υπάρξει. Ήμουν πάντα αδύνατη, αλλά όσο δεν τρεφόμουν σωστά είχε διαφορά το δέρμα μου, δε φαινόμουν γυμνασμένη. Ήμουν και τότε αδύνατη, αλλά τώρα και γυμνασμένη εδώ και τρεις μήνες που κάνω διατροφή και ζω με αέρα», είπε η γνωστή influencer.

Στις ανησυχίες των δημοσιογράφων για αυτή τη δήλωση απάντησε:

«Τρώω πολύ πιο υγιεινά, έχω σταματήσει να τρώω αυτά που έτρωγα που ήταν βλαβερά για την υγεία μου βέβαια. Δεν πεινάω καθόλου και πλέον έχει γίνει συνήθεια, δηλαδή παλιότερα θυμάμαι ότι αν δεν έτρωγα κάτι ανθυγιεινό μέσα στη μέρα μου ήμουν πεσμένη».

Με ''καυτό'' σορτσάκι και αθλητικό crop top - Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει και «βάζει» φωτιές

Η influencer και επιχειρηματίας καθημερινά μέσα τα social media, μας εντυπωσιάζει με το στυλ της και τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει κάθε φορά. Ποτέ δεν παρουσιάζεται παραμελημένη καθώς της αρέσει να είναι πάντα προσεγμένη και να "τραβά" τα βλέμματα.

Πράγματι, το ίδιο έκανε και με την τελευταία φωτογραφία, που δημοσίευσε την Πέμπτη 9/6. Φορώντας ένα casual αλλά αποκαλυπτικό και ''καυτό'' outfit «άναψε» φωτιές στο Instagram με μία ακόμη εμφάνισή της. Είχε επιλέξει ένα κοντό τζιν σορτσάκι και ένα αθλητικό crop top συνδυασμένο με ροζ sneakers κι ροζ καπέλο. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα αλογογουρά αναδεικνύοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Αλεξλανδρα Παναγιωταρου