Σασμός: Δεν είναι μόνο ηθοποιός - Το κανονικό επάγγελμα που έχει σπουδάσει ο Μανώλης

Πολύ ευχάριστα νέα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Δεν είναι μόνο ηθοποιός - Το κανονικό επάγγελμα που έχει σπουδάσει ο Μανώλης

Το πρωί της Πέμπτης 23/4 μέσα από την εκπομπή Super Kατερίνα έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση σχετικά με πρωταγωνιστή της σειράς ''Σασμός'' τον τηλεοπτικό Μανώλη, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στο κοινό του.

Ο λόγος λοιπόν, για τον Στρατή Χατζησταματίου, ο οποίος μπορεί να έρχεται αντιμέτωπος με δύσκολα περιστατικά στο σίριαλ, όμως στην πραγματική του ζωή χάρισε μεγάλη χαρά στον εαυτό του και σε όσους τον αγαπούν. Ο ηθοποιός πήρε το πτυχίο του στη Νομική, επομένως εκτός από το Eθνικό, που έχει τελειώσει, αν θελήσει θα μπορέσει να εξασκήσει και άλλο ένα επάγγελμα, αυτό του δικηγόρου.

Ο Στρατής Χατζησταματίου πήρε το πτυχίο του από τη Nομική σχολή

«Πήρε το πτυχίο του από τη Νομική Σχολή Αθηνών. Εκεί ήταν φίλοι και συγγενείς για να τον συγχαρούν. Παράλληλα με το Εθνικό Θέατρο το οποίο έχει τελειώσει, ήταν και φοιτητής στη Νομική Αθηνών. Χρωστούσε κάποια μαθήματα και τώρα πήρε το πτυχίο του».

Η πραγματική σχέση Παππά και Χατζησταματίου

Τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς Σασμός, έχουν πάρει φωτιά με το μισό συνεργείο να έχει μεταφερθεί στα Γιάννενα για να οπτικοποιηθούν οι επόμενες καυτές εξελίξεις. Λίγο χρόνο ωστόσο μπορούν να ξεκλέψουν οι πρωταγωνιστές μεταξύ τους, καθώς τα πολύωρα γυρίσματα είναι και κουραστικά όσο να ναι.

Έτσι λοιπόν, τα δύο αδέρφια της σειράς τον Μανώλη - Θεοδώρα είδαμε σε φωτογραφίες αγκαλιασμένους, δείχνοντας μας πόσο αγαπημένοι είναι στην πραγματική ζωή.

Μπορεί η Δανάη Παππά και ο Στρατής Χατζησταματίου να μην έχουν στο σίριαλ την υποδειγματική σχέση, που έχουν πολλά άλλα αδέρφια, βλέπε Πετρής - Αργυρώ, ωστόσο στη ζωή κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είναι δύο αγαπημένοι συνάδελφοι, με χημεία και όταν δε γράφει η κάμερα.

Μανώλης - Θεοδώρα

Μανώλης - Θεοδώρα