«Όσο ήμουν με τον Αριστομένη, ο Στάθης...» - ''Σούσουρο'' με την αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Από πότε τον ξέρει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όσο ήμουν με τον Αριστομένη, ο Στάθης...» - ''Σούσουρο'' με την αποκάλυψη της  Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα του Happy Day την Πέμπτη 23/6 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε μίλησε και για τον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα, για τον οποίο έχει αρχίσει να μιλάει πλέον πολύ περισσότερο και ομολογουμένως πιο άνετα.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο Σχίζας είναι ένας άντρας, που δε γνώρισε τώρα όπως όλοι εμείς αλλά τυγχάνει να τον ξέρει από τα 18 της. Μάλιστα, για το διάστημα, που ήταν παντρεμένη με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο η ίδια αποκάλυψε πως δεν την ενοχλούσε και πως ήταν πολύ διακριτικός, με τον χρόνο εκ των υστέρων να τον δικαιώνει να είναι πλέον με το μέρος του.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα

«Τον Στάθη τον ξέρω πριν τον Αριστομένη. Τον γνωρίζω από 18 χρονών και ήξερα ότι ήθελα από τότε να είμαστε μαζί. Όσο ήμουν με τον Αριστομένη ο Στάθης το σεβόταν. Μόλις χώρισα όμως, υπήρξε πολύ στενή πολιορκία».

«Δεν ξέρω, εκεί έχει άπειρο χρόνο να σκεφτεί, να τα βρει με τον εαυτό του και να δει τι θέλει».

«Ήθελα τον χρόνο μου»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 23/6 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του Love it και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλους και για όλα, ενώ στάθηκε και στον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα. Μάλιστα την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει μία νύξη για το μέλλον της με τον Στάθη και αν οι δυο τους τελικά θα καταλήξουν σε γάμο.

«Πάντα υπήρχε μια χημεία με τον Στάθη Σχίζα, αλλά ήθελα λίγο τον χρόνο μου, ήθελα να δοκιμαστεί αυτή η σχέση. Εγώ έχω βγει και από έναν γάμο, έχει υπάρξει και ένα διαζύγιο, ήθελα λίγο να το ξεπεράσω όλο αυτό, να ηρεμήσω και μέσα μου και μετά να παρουσιάσω έναν νέο σύντροφο», ανέφερε η επιχειρηματίας και συνέχισε:

«Ο Στάθης με ήξερε και πριν από τον γάμο μου, οπότε το έχει ζήσει όλο αυτό που βίωσα το ξέρει», σχολίασε, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του Σχίζα στο Survivor 5.

«Η απόσταση το έκανε όλο αυτό πιο έντονο, είναι κάτι που όσο και να το κρατάς έρχεται κάποια στιγμή που λες θα το πω. Η κοινή μας γραμμή ήταν να το κρατήσουμε όλο αυτό σε φιλικά πλαίσια για τα μάτια του κόσμου», παραδέχτηκε.