Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

«Όλοι οι κακοί...» - Ο Νίκος Ψαρράς δίνει spoiler για το επικείμενο φινάλε των Άγριων Μελισσών

«Κάποιοι θετικοί ήρωες δεν...»

«Όλοι οι κακοί...» - Ο Νίκος Ψαρράς δίνει spoiler για το επικείμενο φινάλε των Άγριων Μελισσών
News 23.06.2022 23:00
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Ο Νίκος Ψαρράς παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στην δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Μίλησε μεταξύ άλλων για το μεγάλο φινάλε που θα δούμε σε λίγες ημέρες στις «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτοντας πως θα υπάρχουν μεγάλες συγκινήσεις όσο κοντεύουμε στο μεγάλο φινάλε ενώ ήδη γνωρίζουμε κάποιους από τους χαρακτήρες των οποίων το τέλος είναι δεδομένο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ψαρρά για το τέλος των Άγριων Μελισσών

Ο Νίκος Ψαράς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι όλοι οι κακοί αλλά κι οι καλοί χαρακτήρες θα περάσουν από το ταμείο. Οι κακοί θα τιμωρηθούν αλλά θα υπάρξουν και παράπλευρες απώλειες, καθώς κάποιοι θετικοί ήρωες δεν θα έχουν καλή μοίρα.

Το Διαφάνι είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, για αυτό κι οι κάτοικοί του μας συγκίνησαν. Ναι, στα πέντε τελευταία επεισόδια της σειράς θα υπάρξει μεγάλη συγκίνηση!

Κάθε φορά που αποχαιρετούμε έναν ηθοποιό, ο οποίος ολοκληρώνει το γύρισμά του, το ζήτημα γίνεται πιο προσωπικό και νιώθουμε ότι ο χρόνος τελειώνει. Αυτός ο μήνας δουλειάς είναι πολύ δύσκολος, με δεκάωρα γυρίσματα, μέσα στα οποία πρέπει να βγάλεις γύρω στις 16 σκηνές».

Νίκος Ψαρράς

Έρχεται το συγκλονιστικό φινάλε

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει προς το τέλος της και η αγαπημένη σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Άγριες Μέλισσες» φτάνει προς το τέλος της και οι σεναριογράφοι έχουν σκοπό να γράψουν ένα πολύ ιδιαίτερο κλείσιμο για το μεγάλο φινάλε της σειράς (δείτε εδώ το τέλος του Ακύλα).

Λόγω των μεγάλων νούμερων τηλεθεάσεων που σημείωνε η σειρά, αμέσως μετά το τέλος της, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να προβάλει ένα επεισόδιο «τιμής ένεκεν» στις «Άγριες μέλισσες», με πολύ backstage υλικό από τα γυρίσματα, αλλά και δηλώσεις των συντελεστών.

Όπως αναφέρει το Τηλέραμα, η διοίκηση του ΑΝΤ1 αλλά και οι συντελεστές της σπουδαίας σειράς εκτιμούν ότι είναι ο ωραιότερος τρόπος για να αποχαιρετήσουν με αυτό το extra επεισόδιο το... Διαφάνι, το τηλεοπτικό χωριό που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Στις αρχές Ιουλίου λοιπόν αναμένεται να προβληθεί το επεισόδιο με τον «αποχαιρετισμό» στην παραγωγή και από ότι όλα δείχνουν δεν θα μείνει κανείς ασυγκίνητος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Το "καταλάθος" spoiler της Θεοφανίας Παπαθωμά - Η αποκάλυψη της για το τελευταίο επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Χωρίζουν ή παντρεύονται Δρόσω και Κωνσταντής - Η φωτογραφία που αποκάλυψε το τέλος τους

Share