«Στο επόμενο event πέρνα μία...» - Γέλιο μέχρι δακρύων με την ανάρτηση του Plaisio για την κονσόλα του Valentino στα Mad

Που το σκεφτήκατε ρε σατανάδες!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Στο επόμενο event πέρνα μία...» - Γέλιο μέχρι δακρύων με την ανάρτηση του Plaisio για την κονσόλα του Valentino στα Mad

Σάλος και αποτροπιασμός έχει δημιουργηθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όχι μόνο, από το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου και έπειτα με αφορμή τον απίστευτο καυγά και τις εικόνες βίας που παρακολούθησαν όσοι παρευρέθηκαν και ήταν καλεσμένοι στην μουσική βραδιά των Mad Video Music Awards.

Όμως παρά το δυσάρεστο κλίμα, υπήρχαν και κάποιες στιγμές που ελάφρυναν την κατάσταση και πρόσθεσαν ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των καλεσμένων, οι οποίοι γέλασαν αρκετά με το act του DJ Valentino, και δεν έφταιγε ο καλλιτέχνης...

Η ατακάρα του Plaisio για τον DJ Valentino

Χαμός λοιπόν έγινε, όταν οι καλεσμένοι συνειδητοποίησαν πως ο διάσημος και αγαπητός DJ δεν είχε κονσόλα μπροστά του αλλά έκανε πως έπαιζε μουσική σε...ένα άδειο τραπέζι! Αμέσως τα στιγμιότυπα έγιναν viral και έκαναν το γύρο του διαδικτύου ενώ μεγάλα brand και εταιρείες εμπνεύστηκαν από αυτό και το εκμεταλλεύτηκαν ως διαφήμιση προς όφελος τους, όπως το Plaisio.

 Η απίστευτη ανάρτηση του Plaisio μετά το φιάσκο με τον DJ Valentino

Η απάντηση του DJ Valentino για το viral βίντεο

Σούσουρο προκλήθηκε στα social media όταν κυκλοφόρησε το βίντεο με τον DJ Valentino που «έπαιζε» σε ένα άδειο τραπέζι. Φυσικά οι χρήστες του Twitter δεν θα το άφηναν ασχολίαστο (δείτε εδώ τι έγραψαν). Μετά τα πολλά σχόλια και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, ο Dj Valentino έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό show και όχι κάποιο event σε club. Θα προτιμούσα και εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε studio με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley(ποτ πουρι) που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ», έγραψε αρχικά και συνέχισε:

«Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ότι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 ημέρες δουλειά δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγο σεβασμός εκεί που πρέπει φίλες μου. Και πάλι ευχαριστώ».

«Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου», πρόσθεσε.