Οι νοσηλευτές έκαναν 20 λεπτά να βγάλουν την Μοιραράκη από το δωμάτιο - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του συζύγου της, Κοντούλη

Είχε χάσει 25 κιλά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Οι νοσηλευτές έκαναν 20 λεπτά να βγάλουν την Μοιραράκη από το δωμάτιο - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του συζύγου της, Κοντούλη

Το πρωί της Παρασκευής 24/6 έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Happy Day πως ο σύζυγός της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης, έχασε την επί τρεισήμισι χρόνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο στον εγκέφαλο.

Κατά τις 9:00 ηώρα που βγήκε στον αέρα το Δήμος Βερύκιος ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για την ζωή του ζευγαριού τους τελευταίους χρόνους όσο και για τις τελευταίες στιγμές που πέρασαν μαζί στο νοσοκομείο, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι τελευταίες στιγμές του Γιάννη Κοντούλη

Συγκεκριμένα ο Δήμος πήρε τον λόγο και ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Εγώ ένα έχω να πω, επειδή την περιπέτεια αυτή την παρακολούθησα διακριτικά χωρίς να το ξέρουν και οι δυο, τρεισήμισι χρόνια κράτησε αυτός ο Γολγοθάς λίγο μετά την αποστρατεία του, ο Γιάννης διαγνώσθηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, ένα έχω να σας πω είναι μια μεγάλη δυνατή γυναίκα η Δέσποινα και το λέω με πλήρης συνείδηση και μακάρι ο κάθε άντρας, ο κάθε άνθρωπος να βρει έναν τέτοιο σύντροφο.

Ο Γιάννης να ξέρετε ήταν ένας καλός άνθρωπος, άριστος αξιωματικός, εγώ όπως σας είπα και το πρωί τον Γιάννη τον Κοντούλη τον γνώρισα εξ' αποστάσεως. Ήταν ένα μεσημέρι στο γραφείο του υπουργού και έρχονται σε έναν κλειστό φάκελο τα αποτελέσματα αυτόν που είχαν αποφοιτήσει από την σχολή πολέμου(;), εθνικής άμυνας (;) και τον ανοίγει και μου λέει ξέρεις ποιος βγήκε πρώτος; Ο άντρας της Μοιραράκη, θα τον παντρευόταν τότε βασικά."

Έπειτα, η Σταματίνα αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με την Μοιραράκη στο διάλλειμα της εκπομπής:

"Επειδή μίλησα μαζί της πριν από λίγο είναι συνεντριμμένη απλά επειδή όπως είπες είναι μια μάχη που δίνεται εδώ και τρεισήμισι χρόνια παρά το γεγονός πως εμείς δεν το γνωρίζαμε αυτό την είχε κάνει και να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα, να του δείχνει πιο έντονα την αγάπη της. Μου είπε πως δεν ήθελε ο Γιάννης να το ξέρει κανείς, κανείς να τον λυπάται και να στεναχωριέται για εκείνον. Τον τελευταίο ένα χρόνο δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, είχε χάσει 25 κιλά, έδινε μια μάχη με αξιοπρέπεια και χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εγώ πρόλαβα να μου πει σε λατρεύω δυο φορές, του κρατούσα το χέρι."

Τέλος, ο Βερύκιος αποκάλυψε τα τελευταία λεπτά στο νοσοκομείο:

"Φώναζε μου είπαν οι νοσοκόμοι "Δεσποινάκι, δεσποινάκι, δεσποινάκι". Δεν ήθελε να γίνει γνωστό το πρόβλημά του γιατί δεν ήθελε να στεναχωρήσει τους γονείς του. Τον έπαιρναν τηλέφωνο και τους έλεγε ότι βρίσκονται στο εξωτερικό για να μην τους στεναχωρήσουν. Τα ξημερώματα 4-4.30 το πρωί επί 20 λεπτά δεν μπορούσαν να την σηκώσουν να την βγάλουν οι νοσηλευτές, τον είχε πάρει αγκαλιά... "

Φωτογραφίες από τον γάμο της Δέσποινας Μοιραράκη και του Γιάννη Κοντούλη το 2011

Το μυστήριο τελέστηκε στις 1/6/2011 το απόγευμα στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Το Youweekly.gr βρέθηκε στο χλιδάτο γάμο της βασίλισσας των χαλιών που άφησε εποχή στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η γνωστή επιχειρηματίας φορούσε ένα λευκό νυφικό που σχεδίασαν οι MiRo και ήταν πολύ χαρούμενη γιατί ήταν η πρώτη φορά που έβαλε κανονικό νυφικό, αφού στον πρώτο της γάμο ήταν πολύ μικρή και δεν το είχε χαρεί. Στην εκκλησία τη συνόδευσαν οι δυο γιοί της ο Γιώργος και Τάσος, που φόρεσαν επίσης κουστούμια σχεδιασμένα από τους MiRo. Η Δέσποινα δεν φόρεσε πέπλο και είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω σε ελαφριές μπούκλες και ήταν ιδιαίτερα κομψή.

Από νωρίς είχε τοποθετηθεί μια εξέδρα 7 μέτρων για την τηλεοπτική κάλυψη του γάμου, ενώ σκηνοθέτης του ήταν ο καλός φίλος της Δέσποινας, Τάσος Μπιρσίμ.

γάμος Δέσποινας Μοιραράκη Γιάννη Κοντούρης Καβούρι

γάμος Δέσποινας Μοιραράκη Γιάννη Κοντούρης

γάμος Δέσποινας Μοιραράκη Γιάννη Κοντούρης 2011

γάμος Δέσποινας Μοιραράκη Γιάννη Κοντούρης αποκλειστικές φωτογραφίες