Έτσι είναι τα πόδια της χωρίς ρετούς - Τα βίντεο της Δέσποινας Βανδή με "καυτό" σορτσάκι

Κρατιέται άψογα στα 52 της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι είναι τα πόδια της χωρίς ρετούς - Τα βίντεο της Δέσποινας Βανδή με

Από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει συζητηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, τόσο λόγω της εκπομπής της Chart Show (δείτε εδώ όσα θα δούμε στο αυριανό 25/6 επεισόδιο) όσο όμως και της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αυτό το διάστημα πραγματοποιεί συνεχώς live εμφανίσεις και ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και γενικότερα για την καθημερινότητά της.

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά βίντεο από τις πρόβες μιας live εμφάνισης στο Φάληρο, όπου την βλέπουμε να κάνει sound check φορώντας ένα "καυτό" σορτσάκι, με τα πόδια της να συγκλονίζουν.

Μπορεί τα εν λόγω βίντεο να είναι εντελώς αρετουσάριστα, ωστόσο τα πόδια της είναι κυριολεκτικά αψεγάδιαστα!

Τα βίντεο της Δέσποινας Βανδή με "καυτό" σορτσάκι

Η δίαιτά της

Η Δέσποινα γυμνάζεται δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά! Το κυκλικό πρόγραμμά γυμναστικής της περιλαμβάνει βάρη, TRX, μισή ώρα διάδρομο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους. Συχνά-πυκνά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, της αρέσει να ασκείται κοντά στη θάλασσα με τον γυμναστή της κάνοντας τζόκινγκ, push-ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στο νερό μέχρι τα γόνατα! Επιπλέον κάνει ασκήσεις στίβου, δίνοντας βάρος σε πόδια και χέρια.

  • Πρωινό: 1 φέτα μαύρο ψωμί με μέλι και ταχίνι ή 2 φρούτα
  • Δεκατιανό: Γιαούρτι με μέλι ή λευκό τοστ με διπλή γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών
  • Μεσημεριανό: Σαλάτα με παντζάρια και τυρί χαμηλών λιπαρών ή σαλάτα σπανάκι-ρόκα και κοτόπουλο ή ψάρι ή με μανιτάρια ή με ψητά λαχανικά
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής και ξηροί καρποί
  • Βραδινό: Sushi ή ψητός σολομός με λαχανικά ή όσπρια με 1 φέτα ψωμί ή σαλάτα με ξηρούς καρπούς ή φιλέτο και πατάτες φούρνου ή σαλάτα με κινόα και κοτόπουλο.

Δέσποινα Βανδή