«Είχα ψυχρανθεί με τον Θέμο Αναστασιάδη λόγω της...» - "Καταπέλτης" ο Βαγγέλης Περρής

«Υπάρχουν πολλά που νιώθω ότι δεν πρόλαβα να πω στον Θέμο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχα ψυχρανθεί με τον Θέμο Αναστασιάδη λόγω της...» -

Το πρωί της Παρασκευής 24/6, μία αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Βαγγέλης Περρής. Ο γνωστός και έμπειρος δημοσιογράφος απάντησε για πολλά ονόματα της showbiz, για τη σχέση του με τον αείμνηστο Θέμο Αναστασιάδη, για τον οποίο πάντα μιλά με λόγια αγάπης, αλλά αποκαλύπτει και τον λόγο που είχαν ψυχρανθεί κάποιο διάστημα.

"Κόλαφος" οι δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή

«Αν σου απαντήσω για την Μαλέσκου, θα πει ο Τσουρός “δεν έχει άλλο θέμα;”. Δεν ξέρω αν είναι καλή κίνηση η επιστροφή της Μαρίας Μπακοδήμου, θα έχει τη χαρά της υποδοχής που έχουν ζήσει κι άλλοι, άλλα θέλει και στήριξη.

Το ταλέντο του Μάρκου Σεφερλή είναι εκρηκτικό, έχει τρομερή επαφή με τον κόσμο, άλλα έχει προσφέρει αυτά που μπορεί; Βολευόμαστε στο εύκολο. Φυσικά οφείλει ο Μάρκος Σεφερλής να μπει στο πνεύμα της εποχής. Υπάρχουν όρια στη σάτιρα και είναι τα όρια της αξιοπρέπειας και του σεβασμού», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε στη συνέχεια: «Η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, δε βάζει την εκπομπή στην υπηρεσία της. Ο Μαραβέγιας θα έπρεπε να κάνει άλλη εκπομπή, ήταν αμήχανη, δεν βγήκε, ήθελαν να κάνουν κάτι άλλα, δεν το είχαν αποφασίσει».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε: «Η παρουσιάστρια για την οποία είχα ψυχρανθεί με τον Θέμο ήταν η Τζένη Μπαλατσινού. Τελικά ήρθε. Υπάρχουν πολλά που νιώθω ότι δεν πρόλαβα να πω στον Θέμο. Η Νικολέτα Ράλλη αρνήθηκε να είναι μαζί στην εκπομπή με τον Θέμο. Υπήρξε μία συνεργασία, με μία, που ήταν επίδειξη αγένειας προς όλους. Αυτή η κυρία προσπάθησε να κάνει καριέρα στο Instagram».

''Καταπέλτης'' ο Βαγγέλης Περρής κατά της Ιωάννας Μαλέσκου

Ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και στον Αρτ και μεταξύ άλλων μίλησε γι’ ακόμα μία φορά για την Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία φήμες θέλουν την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται εκτός ΣΚΑΙ.

«Στο Πρωινό, για πρώτο όνομα θα έβαζα την Φαίη Σκορδά, γιατί η ίδια προσκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή, και εκείνος αποδέχθηκε την πρόταση. Η Φαίη είναι το πιο ήρεμο και λογικό πλάσμα. Ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη μου», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Βαγγέλης Περρής είπε στη συνέχεια για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν είναι καλό να λες κάτι σε κάποιον όταν είναι χαμηλά. Του το λες όταν είναι ψηλά. Καλή επιτυχία στο κορίτσι, καλά μπάνια, καλά μυαλά, όλα καλά να πάνε. Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ, αλλά ούτε και στον σταθμό της θα λείψει.

Θα την έβαζα να κάνει βιντεάκια, τα οποία δεν θα τα έχει δει κανένας, θα τα παίζει ο Μουτσινάς, θα έχουν και οι δύο επιτυχία που την έχουν ανάγκη και θα είναι μια σούπερ επιτυχημένη σεζόν. Ο Μουτσινάς έχει ανάγκη τη Μαλέσκου. Πρέπει να γυρίσει στις ρίζες του, είναι μία συνταγή που επαναλαμβάνεται».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Δεν γελάω με τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή. Το φετινό “Ελλάδα έχεις ταλέντο” ήταν… ταλεντάκι».