Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε και πάλι το κατάστημα του στην Αλόννησο λόγω...

Στο πλευρό του, βρίσκεται η γυναίκα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε και πάλι το κατάστημα του στην Αλόννησο λόγω...

Μπορεί να παρέμεινε κλειστό για πολύ καιρό, ωστόσο, το κατάστημα του Στάθη Παναγιωτόπουλου άνοιξε ξανά μετά τις καταγγελίες για κοινοποίηση βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεση της τότε συντρόφου του.

Το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα», νοικιάζει ένα συγκεκριμένο χώρο στην Αλόννησο όπου τα τελευταία χρόνια λειτουργεί μπαρ. Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με τη σύλληψη και τη δίκη του, πολλοί πίστευαν ότι αυτό το καλοκαίρι, το κατάστημα θα μείνει κλειστό.

Για ποιο λόγο ανοίγει το κατάστημα του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ωστόσο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δεν είχε άλλη επιλογή σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα. Τα χρέη του τρέχουν και πιέζουν για έσοδα. Ο ίδιος φροντίζει να περνά απαρατήρητος στο νησί, ενώ στο πλευρό του, βρίσκεται η γυναίκα του, που τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή. Στο νησί όμως οι κάτοικοι δεν τον θέλουν και είχαν κολλήσει αφίσες εναντίον του.

Το ξέσπασμα κατοίκου εναντίον του

Τις δηλώσεις μιας κατοίκου της Αλοννήσου σχετικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο παρακολουθήσαμε το πρωί της Πέμπτης 16/6 στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η κάτοικος, που είναι και οικογενειακή φίλη των ιδιοκτητών του μαγαζιού που νοικιάζει ο Παναγιωτόπουλος στο νησί, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική και μίλησε τόσο για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου, όσο και για την αντιμετώπιση που έχουν όσοι ζουν στο νησί για τον πρώην παρουσιαστή.

Αρχικά για την αντίδρασή τους μετα τα όσα προηγήθηκαν είπε:

«Οι ιδιοκτήτες του κτιρίου είναι πολύ ενοχλημένοι με όσα έχουν γίνει με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Δεν περίμεναν ποτέ ,ότι ο άνθρωπος που νοίκιασε αυτό το διαμάντι στα στενάκια της Αλοννήσου θα αντιμετώπιζε τέτοιες κατηγορίες. Αυτό το μαγαζί που έγινε μπαράκι από τον Παναγιωτόπουλο, με όνομα «πράσινο παγκάκι», ήταν ένα υπέροχο και ονομαστό εστιατόριο, το «Θεοδώρα».

Η οικογένεια, που ο πατέρας είναι ένα αξιοσέβαστο μέλος της τοπικής κοινωνίας, με μεγάλη προσφορά στο λειτούργημά του, είναι θυμωμένος με τον ενοικιαστή και τις πράξεις του. Ξέρουμε ότι το ενοικιαστήριο του δεν έχει τελειώσει ακόμα , αλλά απ΄ όσα λέγονται δεν έχει σκοπό να το ξενοικιάσει . Δεν έκανε καμία κουβεντα για να το κλείσει και να αποχωρήσει από το νησί τουλάχιστον για το καλοκαίρι του 2022.

Τέλος για την αντιμετώπιση που έχουν τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και οι κάτοικοι της Αλοννήσου προς τον Παναγιωτόπουλο δήλωσε:

«Οι ιδιοκτήτες αν τους δινόταν η ευκαιρία από το νόμο θα ζητούσαν το κτίριό τους πίσω. Δεν έχουν καμία διάθεση να μπλέκονται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν θέλουν να δημιουργείται κακό όνομα και να χαρακτηρίζεται η ιδιοκτησία τους και να περνάει ο κόσμος από εκεί και να ξέρει ότι εκεί είναι η επιχείρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Και μέσα στο σοκάκι υπάρχουν αξιόλογα μαγαζιά, είναι το μόνο σκοτεινό και κλειστό μαγαζί. Οι άνθρωποι επένδυσαν στο φτιάξιμο του κτηρίου και δε θέλουν να δείχνουν με το δάχτυλο την ιδιοκτησία τους.

Κανένας στο νησί δε θέλει να έχει σχέση μαζί του, ούτε το όνομά του δε λένε. Ξέρετε πόσες φορές περνάνε απ έξω ντόπιοι και ρωτάει ο ένας τον άλλο 'α θα έρθει αυτός. Για καλό του να μην πατήσει στο νησί, γιατί κανένας δεν θα πατήσει στο μαγαζί του.