«Σ' αγαπώ και...» - Κάνει τον γύρο του διαδικτύου το βίντεο με το φιλί του Mente Fuerte στην Μαρία Σολωμού

Είναι τελικά ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σ' αγαπώ και...» - Κάνει τον γύρο του διαδικτύου το βίντεο με το φιλί του Mente Fuerte στην Μαρία Σολωμού

Πολλές είναι οι φήμες τον τελευταίο καιρό που θέλουν την Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte να είναι ζευγάρι, ειδικά μετά την κοινή τους φωτογραφία στα social media, με την ηθοποιό μάλιστα να ποζάρει εντελώς γυμνή.

Η ίδια αυτό το διάστημα δεν βρίσκεται σε κάποια εκπομπή ή σειρά, ωστόσο ασχολείται ενεργά και επαγγελματικά με τα podcasts, έχοντας την δική της εκπομπή με τίτλο «Όσα ξέρει η Μαρία».

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, η Μαρία Σολωμού δημοσίευσε μερικά instastories αποκαλύπτοντάς πως ο επόμενος καλεσμένος του podcast της θα είναι ο Mente Fuerte.

«Είμαι εδώ με τον Mente Fuerte και μπαίνουμε να κάνουμε ένα podcast. Έχει βγάλει μια δισκάρα σοβαρή, με πάρα πολύ ωραίο εξώφυλλο θα πω επίσης εγώ..και σοβαρά τραγούδια. Σε φώναξα γιατί είσαι φίλος μου και γιατί σ'αγαπώ και σε εκτιμώ...θα τα πούμε όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte την φίλησε στο κεφάλι.

Oι δυο τους μιλούσαν αγκαλιασμένοι στην κάμερα και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως έχουν να πουν πολλά στο podcast το οποίο μάλιστα πρόκειται να είναι διαθέσιμο στο κοινό την επόμενη Δευτέρα (27.06).

Το τρυφερό βίντεο Μαρίας Σολωμού & Mente Fuerte

Η δημόσια εξομολόγηση του Mente Fuerte για την Σολωμού

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11 ο Mente Fourte. Μάλιστα, ανάμεσα στις ερωτήσεις που του έκανε ο Νίκος Μουτσινάς αφορούσε και το αν είναι σε σχέση με την Μαρία Σολωμού.

  • Ν.Μ.: Είσαι σε σχέση;
  • Μ.F.: Όχι είμαι ελεύθερος.
  • Ν.Μ. Τότε εγώ γιατί φορώ την περούκα κι ιδρώνω; Εσύ πώς είσαι με αυτό; Ότι μπορεί να σε βγάλουν μια φωτογραφία, να δεις μια φωτογραφία ή να δεις τα μαλλιά αυτά σε μια φωτογραφία. Κουνώ την περούκα γιατί έχει ένα βάρος.
  • M.F.: Εντάξει είναι μέρος της δουλειάς. Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι; Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές και δεν έχω απαντήσει ποτέ. Αν με ρωτήσεις κάτι ευθέως, μπορώ να σου απαντήσω κι εγώ.
  • Ν.Μ.: Εσείς δεν βλέπετε τα μάτια του; Πες μου Γιώργο. Έχουν γραφτεί πολλά δημοσιεύματα ότι είσαι μαζί με την Μαρία Σολωμού.
  • Μ.F.: Την Μαρία την αγαπώ πάρα πολύ. Είναι από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου… Τη θαυμάζω πάρα πολύ, εκτός του ότι είναι θεάρα.