«Τα πιο ουσιαστικά γενέθλια μου !!!!» - Η συγκινητική ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

Λίγες μέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τα πιο ουσιαστικά γενέθλια μου !!!!» - Η συγκινητική ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

Η Ρεγγίνα Μακέδου πριν λίγες μέρες προχώρησε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών για την μάχη της με την λευχαιμία. Πλέον όμως βγήκε από το νοσοκομείο, χαρούμενη που θα γιορτάσει και τα φετινά της γενέθλια. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης 21/6 έκλεισε τα 37 της χρόνια και το ανακοίνωσε με μία αισιόδοξη και γλυκιά ανάρτηση.

Η νεαρή γυναίκα που δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία και την αγάπη της για την ζωή θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ποστ ευχαριστώντας όλους του δότες μυελού των οστών και εκείνους που προσευχήθηκαν για αυτήν στις δυσκολίες της.

Η συγκινητική ανάρτησή της Ρεγγίνας Μακέδου

«Το κοντέρ έγραψε 37!!!! Πολύ διαφορετικά γενέθλια… το δώρο μου ήταν 120 δότες μυελού των οστών σε μια υπέροχη εκδήλωση που έγινε στην πόλη μου!!! 83 δότες μυελού των οστών από την υπέροχη Κρήτη (Σητεια και Ιεραπετρα ) Τα πιο ουσιαστικά γενέθλια μου !!!!

Ξέρεις ο χρόνος περνάει και πρέπει να καταλάβεις ότι όλο το νόημα είναι η αγάπη , το να δίνεις , να χαμογελάς , να εκτιμάς εσένα αλλά και τους γύρω σου , να νιώσεις επιτέλους ότι η καλοσύνη είναι αρετή !!! Δύσκολες στιγμές περνάμε όλοι και κλαίμε και πέφτουμε αλλά… πάντα υπάρχει κάπου το φως να μας γεμίσει !!!

Άπειρες οι ευχές σας και όλες έλεγαν υγεία και αυτό με γέμισε χαρά !!! Όχι ακόμα δεν γιατρεύτηκα η αποκατάσταση είναι μεγάλη μάχη! Στη μεταμόσχευση δεν τελειώνουν όλα με ένα εξιτήριο … ξεκινάει ο αγώνας μόλις βγεις εύχομαι σήμερα στα γενέθλια μου να με αγαπήσει το μόσχευμα όσο το αγαπώ!!!

Αλλη μια φορά ευχαριστώ για τις ευχές και τις προσευχές εσείς με βοηθάτε και δεν το ξέρετε !!!Γίνετε δότες μυελού των οστών δώστε αίμα και αιμοπετάλια ελάτε να κάνουμε τον κόσμο λίγο πιο όμορφο!» έγραψε στην ανάρτησή της η Ρεγγίνα Μακέδου.

Ανάρτηση Ρεγγίνας Μακέδου γενέθλια

«Μέσα από τις στάχτες μου θα ξαναγεννηθώ»

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει ένα μεγάλο αγώνα έναντι του καρκίνου μπαίνοντας και βγαίνοντας στο νοσοκομείο συχνά. Η λευχαιμία νικήθηκε από εκείνη την πρώτη φορά και τώρα πια είναι στη φάση της μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

Μέσα από τα social media κάνει πολύ αισιόδοξες αναρτήσεις και δίνει σε κόσμο, που αντιμετωπίζει δυσκολίες. Μέσα από το κρεβάτι του νοσοκομείου έκανε μια πρόσφατη εξηγώντας σε ποια φάση βρίσκεται η υγεία της και δείχνοντας άλλη μια φορά το χαμόγελό της. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν στιγμές, που λυγίζει αλλά δε θέλει να το βάζει κάτω, καθώς ο αγώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα.

«Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα. Η διαδικασία της μεταμόσχευσης δεν είναι καθόλου εύκολη για τον ασθενή. Οι θεραπείες είναι πολύ δυνατές και δύσκολες. Αλλά όπως όλοι όσοι το κάνουν, έτσι και εγώ, μέσα από τις στάχτες μου θα ξαναγεννηθώ. Και αν χάνομαι για μέρες είναι γιατί δίνω χρόνο στο σώμα μου και το πνεύμα μου να αντέξουν. Με το καλό όταν βγω θα σας τα πω όλα.

Είπαμε, η ζωή έρχεται μέσα από τον πόνο. Ακόμα και όταν γεννιόμαστε η μαμά μας πονάει, μετά όμως… Έρχεται η ζωή. Να πιστεύετε».

Ρεγγίνα Μακέδου