«Αγαπημένε μου γείτονα καλέ μου ποιοτικέ άνθρωπε...» - Ο Λάκης Γαβαλάς αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Τζούμα

Η συγκινητική ανάρτηση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Αγαπημένε μου γείτονα καλέ μου ποιοτικέ άνθρωπε...» - Ο Λάκης Γαβαλάς αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Τζούμα

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σήμερα Σάββατο 25/6 τα ξημερώματα σε ηλικία 78 ετών -μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ο ηθοποιός, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός έδινε μάχη εδώ και αρκετά χρόνια με τον καρκίνο και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε πολλούς φίλους του από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ένας από αυτούς ήταν και ο Λάκης Γαβαλάς, που αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο και γείτονα με μία ανάρτηση που έκανε στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το προσωπικό του προφίλ, ο σχεδιαστής μόδας έγραψε:

Η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά για τον Κωνσταντίνο Τζούμα

«Αγαπημένε μου γείτονα καλέ μου ποιοτικέ άνθρωπε. Εκεί που θα πας θα μάθεις από κοντά για προφητείες, αρρώστιες κ.α. αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω ποια θα είναι η αντικατάστασή σου... Καλό παράδεισο θα μου λείψεις», έγραψε ο σχεδιαστής.

Γαβαλάς για Τζούμα

«Τον πίεζαν να ...» - Ο Μπιμπίλας αποκαλύπτει για τον αγαπημένο του φίλο, Κωνσταντίνο Τζούμα

Ο πολύ καλός του φίλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε γεμάτος συγκίνηση στην εκπομπή «Τι λες τώρα»

«Ήταν ένας ευφυής άνθρωπος με απίστευτο καυστικό χιούμορ, βιτριολικό. Αυτό που θα θυμάμαι πάντα ήταν το πόσο ευχάριστος ήταν στη συντροφιά. Ακόμα και στο σπίτι που ερχόταν ήταν μία όαση χιούμορ και χαράς. Αυτό έχω να θυμάμαι από τον Κωνσταντίνο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για το περιστατικό με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοκτονίες, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Τον πίεζαν να μιλήσει και γίνονταν συνεχή ατοπήματα μέσα από τις εκπομπές. Ένιωθα πολύ αμήχανα με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, λόγω κάποιων δηλώσεων».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε επίσης: «Το ατόπημα δεν το λέω για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, αλλά για το πως χρησιμοποιήθηκε από τις εκπομπές η λάθος έκφραση».