«Θα τρομάξω γιατί θα την...» - Ο Σπύρος Μαρτίκας αποκαλύπτει πως ανυπομονεί να δει την Βρισηίδα

«Γιατί η σχέση μας θα πρέπει να ήταν κάτι άλλο παρά αληθινή;»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Θα τρομάξω γιατί θα την...» - Ο Σπύρος Μαρτίκας αποκαλύπτει πως ανυπομονεί να δει την Βρισηίδα

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5, ο Σπύρος Μαρτίκας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου το μεσημέρι του Σαββάτου 25/6. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο πρώην παίκτης Survivor αναφέρθηκε στο ειδύλλιο που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον ίδιο και την Βρισηίδα Ανδριώτου .

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για την Βρισηίδα

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας εξομολογήθηκε πως «μου έχει λείψει πάρα πολύ η Βρισηίδα, ανυπομονώ να την δω. Περάσαμε μαζί όλη τη δυσκολία τους τελευταίους δυόμιση μήνες.

Την στήριξα πάρα πολύ και δυόμιση μήνες ήταν μια άλλη Βρισηίδα, πρέπει να είναι χαρούμενη και ανυπομονώ να την ακούσω, να δω ότι είναι καλά και να χαμογελάει. Το μόνο που θέλω είναι να χαμογελάει».

«Γιατί η σχέση μας θα πρέπει να ήταν κάτι άλλο παρά αληθινή; Μ’ αρέσει που μέσα σε αυτό το παιχνίδι βασίλευε η καχυποψία αλλά να βασιλεύει η καχυποψία και εκτός παιχνιδιού;

Περιμένω να την δω και όλα αυτά προκύπτουν, δεν μπορείς να προεξοφλήσεις κάτι. Το αν είμαι ερωτευμένος μαζί της, επιστρέψτε μου, να της το πω όταν την δω. Να την βλέπω στα μάτια και να δω τι προκύπτει όταν θα είναι μπροστά μου».

«Στο Survivor ένιωσα έντονη έλξη, έρωτα θα έλεγα και περάσαμε απίστευτα μαζί για δυόμιση μήνες. Ενάμιση μήνα πριν μπω στο παιχνίδι ήμουν ελεύθερος. Όταν θα την δω, πρώτα απ’ όλα θα… τρομάξω γιατί θα την δω διαφορετικά! Δεν θα την δω Survivor, θα την δω πριγκίπισσα και νομίζω θα την δω τελείως διαφορετικά» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου εξομολογείται για τον Σπύρο Μαρτίκα

Το πρωί της Δευτέρας 20/6 η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» για όλα όσα συνέβησαν μέσα στο Survivor, ενώ παραδέχτηκε και το τι συνέβη μεταξύ εκείνης και του Σπύρου Μαρτίκα. Μάλιστα η influencer διευκρίνισε και το αν υπήρξαν ερωτικές στιγμές μεταξύ τους.

«Δεν μπορεί να γίνει κάτι ερωτικό μέσα στο παιχνίδι. Είναι ανάλογα πως το έχει και ο καθένας. Κάποιος που είναι πολύ… μπορεί να είναι έτσι και στο παιχνίδι. Κάποιος πουν είναι: “οκ, δεν με πολυνοιάζει”, τίποτα δεν γίνεται εκεί πέρα.

Εγώ με τον Σπύρο, επειδή είμαι λίγο σιχασιάρα… όχι, δεν έχει γίνει κάτι, γιατί θέλω να το κρίνω σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον. Αν γινόταν κάτι εκεί και δεν ήταν καλό, θα ξενέρωνα. Οπότε θέλω να το κρίνω σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον, γιατί είμαι σιχασιάρα. Όχι ότι ήταν βρώμικος ο Σπύρος, ήταν ο πιο καθαρός παίκτης, αλλά επειδή είμαι λίγο περίεργη, δεν ήθελα», εξομολογήθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.