Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Τσούλη - Παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαριαλένα

Οι αναρτήσεις στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Τσούλη - Παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαριαλένα

Ο Γιώργος Τσούλης το μεσημέρι του Σαββάτου 25/6 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Μαριαλένα και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τα social media. Όλοι έλαμπαν από χαρά.

Ο γνωστός chef και η γοητευτική σύντροφός του είναι πολλά χρόνια μαζί ωστόσο προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, και για το γάμος τους δεν είχαν ανακοινώσει κάτι.

Στον γάμο παρευρέθηκε και ο καλός φίλος του ζευγαριού, Νικόλαος Ράπτης, ο οποίος απαθανάτισε την στιγμή και δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media. Φωτογραφίες από τον γάμο δημοσίευσε και ο ίδιος ο Γιώργος Τσούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μάλιστα στη λεζάντα του έγραψε: «Just Married».

Η νύφη φορούσε ένα πολύ όμορφο νυφικό, ενώ ήταν σχετικά απλή, παρέμενε εντυπωσιακή και όλα τα βλέμματα ήταν πάνω στο ευτυχισμένο ζευγάρι.

Φωτογραφίες από το γάμο του Γιώργου Τσούλη

Τσούλης γάμος

Τσούλης γάμος εκκλήσια

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Τσούλη

Ο Γιώργος Τσούλης έχει αναλάβει πολλές επιτυχημένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων και έχει μοιραστεί τις μαγειρικές του ικανότητες μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο. Με το μοναδικό του ταπεραμέντο και την αμεσότητα στην επικοινωνία, ο Chef Γιώργος Τσούλης έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού που τον ακολουθεί πιστά και εμπιστεύεται τις συνταγές του που ανανεώνονται καθημερινά στο giorgostsoulis.com και στα social media @giorgos_tsoulis, ενώ κάθε Παρασκευή στις τέσσερις το μεσημέρι μοιράζεται μαζί μας νέο video μαγειρικής #ΜηΜασάς μέσα από το YouTube κανάλι του @GiorgosTsoulis.

Τη χρονιά που πέρασε, ο οργανισμός Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy® και Greek Taste Beyond Borders τίμησε τον Γιώργο Τσούλη με τα βραβεία Chef της Χρονιάς και Παγκόσμιος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας, καθώς και με χρυσό μετάλλιο Quality & Taste από το estiatoria.gr.

Αυτό τον καιρό ο Chef παράγει καθημερινά, μαζί με την ομάδα του, νέες πεντανόστιμες συνταγές για το site και τα digital media του στο cooking studio #tsoulomageiremata στα Μελίσσια, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το πρώτο του βιβλίο μαγειρικής.