«Υπήρξε αντικείμενο κριτικής και...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Οι άκρως αφοπλιστικές δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Υπήρξε αντικείμενο κριτικής και...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης - ο οποίος έχει μιλήσει και για την όμορφη σχέση που έχει αναπτύξει με την Δανάη Μπάρκα - βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot το μεσημέρι της Κυριακής 26/6 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφαση που είχαν πάρει με την οικογένειά του να φύγουν από την Μυτιλήνη για την Αθήνα αλλά και την κριτική που δέχθηκε για την απόφασή του να ζήσει μαζί με την Βίκυ Σταυροπούλου.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

«Φυσικά κι έχω διαβάσει και για εμένα. Η απόφασή μου να ζήσω με την Βίκυ Σταυροπούλου υπήρξε αντικείμενο κριτικής και σχολιασμού πανταχόθεν. Φυσικά κι από τους κοντινούς μου αλλά εκεί μπορείς να το συζητήσεις και να πεις τι ρε μ…α, εγώ έτσι θέλω να ζω» ανέφερε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Για να μην λέμε μόνο για τους άλλους κι εμείς το κάνουμε αυτό αλλά κατ’ αρχήν τι σε νοιάζει εσένα; Στοπ. Ο καθένας πρέπει να επιλέγει και να πληρώνει τις επιλογές του. Σε αυτήν τη ζωή δεν παίρνεις τίποτα χωρίς να πληρώσεις. Στο στενό μου κύκλο ποτέ δεν άφησα περιθώρια να μου ορίσουν πράγματα στη ζωή μου» πρόσθεσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Έκανα μαθήματα στη Σταυροπούλου να γίνει ηθοποιός»

Το απόγευμα της Τετάρτης (8/6) ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την όμορφη σχέση που έχει αναπτύξει με την Δανάη Μπάρκα ενώ από την άλλη δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη για την Βίκυ Σταυροπούλου.

«Με την Βίκυ γνωριστήκαμε όταν ήταν 6 μηνών έγκυος με την Δανάη όταν ήταν ακόμη παντρεμένη και δούλευε στα μαγαζιά του πρώην άντρα της, του Νώντα. Ένας φίλους μου λέει θα σε πάω στο Μπουρνάζι να γνωρίσεις την μεγαλύτερη σταρ του Λεκανοπεδίου. Και πάω και γνωρίζω τον σίφουνα Βίκυ να πούμε.

Εγώ ήμουν του εντελώς αντίθετου, τρόμαξα δηλαδή λίγο και είπα «τι τρελή είναι αυτή, πόσο τρελή είναι αυτή;». Και σιγά σιγά αρχίσαμε να γίνουμε πολύ φίλοι. Έτσι μου είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός όπου της έκανα μαθήματα και έδωσε εξετάσεις».