«Στο τελευταίο επεισόδιο...» - Ο Κωστής Σαββιδάκης έδωσε spoiler για το φινάλε των Άγριων Μελισσσών

Τι θα συμβεί;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Στο τελευταίο επεισόδιο...» - Ο Κωστής Σαββιδάκης έδωσε spoiler  για το φινάλε των Άγριων Μελισσσών

Σε λίγες μέρες, στις αρχές Ιουλίου η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» ρίχνει αυλαία μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν. Είναι γεγονός πως οι τηλεθεατές την αγάπησαν ιδιαίτερα και ταυτίστηκαν με τους ρόλους του Διαφανίου.

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής 26/6 ο Κωστής Σαββιδάκης και παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με το φινάλε. Ο παπά-Γρηγόρης από τις «Άγριες Μέλισσες» έδωσε ένα μεγάλο spoiler για το τέλος της σειράς αλλά και του ρόλου του.

Το spoiler του Κωστή Σαββιδάκη για τις Άγριες Μέλισσες

«Στο τελευταίο επεισόδιο θα έχω πάρα πολλή δουλειά σαν παπάς. Έρχονται πολλές κηδείες, αλλά και πολλά ευχάριστα πράγματα στις “Άγριες Μέλισσες”» αποκάλυψε ο Κώστας Σαββιδάκης.

Αποκαλύψεις για το φινάλε των Άγριων Μελισσών έχει κάνει και ο Λεωνίδας Κακούρης

Το πρωί της Παρασκευής 24/6 η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε τον Λεωνίδα Κακούρη, λίγο πριν το φινάλε των «Άγριων Μελισσών» (δείτε εδώ το τέλος του Δούκα) και ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτές τις ημέρες οι ηθοποιοί γυρίζουν τις τελευταίες τους σκηνές.

«Γυρίζουμε τις τελευταίες σκηνές που είναι πολύ συγκινητικές και πολύ δύσκολες. Θα γυριστούν σε δύο ημέρες. Κλείνει ένας κύκλος πολύ ωραίος. Νομίζω ότι δικαίως κλείνει. Έχουμε κάνει ως ήρωες έναν κύκλο όλοι μας. Τελειώνουμε τα γυρίσματα με τον ίδιο ενθουσιασμό με τον οποίο τα αρχίσαμε» είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε και για τα δύσκολα του επαγγέλματος: «Δεν έχουμε εύκολες σκηνές στις “Μέλισσες”. Το σώμα σου μετά από μία έντονη σκηνή, θα ανεβάσει σφυγμούς. Υπήρξε σκηνή που έκανα σχεδόν 2 λεπτά να συνέλθω από την ταχυπαλμία. Πώς θα παραστήσεις την έκρηξη, αν δεν εκραγείς;» δήλωσε.