Στις πρώτες θέσεις του θεάτρου για να την δει - Καταχειροκρότησε την Αφροδίτη Λιάντου ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στις πρώτες θέσεις του θεάτρου για να την δει - Καταχειροκρότησε την Αφροδίτη Λιάντου ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης

Πρεμιέρα στο City Garden Festival έκανε το μιούζικαλ, Mamma Mia. Ανάμεσα στους 30 ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν βρίσκεται και η Αφροδίτη Λιάντου η οποία είδε μεγάλη επιτυχία μετά τη συμμετοχή της στην σειρά Γη της Ελιάς (δείτε εδώ το φινάλε). Στο πλευρό της για να την στηρίξει με την παρουσία του, ήταν και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη σειρά όπου συμπρωταγωνιστούν και ο έρωτας τους δεν άργησε να φουντώσει και να αποφασίσουν να είναι πορευτούν μαζί.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης λοιπόν, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το μιούζικαλ με την αγαπημένη του να βρίσκεται επί σκηνής. Στους θεατές επίσης, βρισκότανε και η μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια.

Η ανάρτηση του Σκουρλέτη για την Λιάντου

Η εξομολόγηση του Σκουρλέτη για την Λιάντου

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/5) ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Γη της Ελιάς καθώς και στην σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου.

«Μου αρέσει πολύ στη Γη της Ελιάς. Στην αρχή ήμουν αγχωμένος αλλά τώρα έχω συνηθίσει και περνάω καλά. Στην αρχή δεν μπορούσα να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση, τώρα υπάρχουν στιγμές που είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου.

Είναι δύσκολος ο ρόλος, έκανα μελέτη γιατί έπρεπε από κάπου να το πιάσω. Διάβασα την εισαγωγή στην ψυχανάλυση του Φρόιντ. Νομίζω με βοήθησε.

Νιώθω ευγνώμων που συνεργάζομαι με τη Λυδία Κονιόρδου. Τη συμβουλεύομαι και συζητάμε. Σε κάθε γύρισμα παίρνω πράγματα και ως ηθοποιός και ως άνθρωπος.

Ο πατέρας μου ήταν πολύ θετικός όταν του είπα ότι θα συμμετέχω στη Γη της Ελιάς. Μου είπε πήγαινε με τα όλα και κάντο», είπε αρχικά.

Για την προσωπική του ζωή είπε: «Είμαι σε πολύ καλό δρόμο, είναι νωρίς να σου πω αν είμαι ερωτευμένος. Πολλές φορές μπερδεύεσαι με τον ενθουσιασμό και δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις. Δεν έχω καν στο νου μου ακόμα την οικογένεια και τα παιδιά, είναι πολύ νωρίς».

Για τη Γη της Ελιάς, σχολίασε: «Θα ήθελα να λυτρωθεί ο Αλέξης, να απαλλαγεί από τις εμμονές του. Στην δική μου ζωή θα ήθελα να γίνει όσο καλύτερος μπορώ. Στη Γη της Ελιάς ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Αλέξης. Είναι δώρο για έναν ηθοποιό αυτός ο ρόλος. Αγαπημένη ηρωίδα η Μυρτάλη».

Τέλος στην ερώτηση για το με ποια ηθοποιό της Γη της Ελιάς θα έκανε σχέση, απάντησε την Αφροδίτη Λιάντου: «Με την Αφροδίτη έχουμε έρθει πολύ κοντά γιατί κάνουμε πολλές σκηνές μαζί, ενώ με τα άλλα κορίτσια δεν έχω τόσες».