«Ας με δουν και μετά να κρίνουν!» - Άστραψε και βρόντηξε η Ειρήνη Στεργιανού για όσους την σχολιάζουν

Έξαλλη με τους επικριτές της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ας με δουν και μετά να κρίνουν!» - Άστραψε και βρόντηξε η Ειρήνη Στεργιανού για όσους την σχολιάζουν

Το μεσημέρι της Κυριακής 26/6 στην εκπομπή Τι λες τώρα έδωσε συνέντευξη η λαμπερή και γλυκύτατη Ειρήνη Στεριανού. Το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, και έχει μιλήσει εκτενώς για το ριάλιτι αλλά και για τις συνθήκες που εκείνη βίωσε, τώρα κάνει τα πρώτα βήματά της στην υποκριτική, και απαντά έξω από τα δόντια σε όσους την κρίνουν και σχολιάζουν αυτή την κίνησή της χωρίς πρώτα να την έχουν δει σε αυτό τον τομέα.

"Κόλαφος" η Ειρήνη Στεργιανού

«Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο ριμέικ της ταινίας “Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα”. Μετά πήγα σε οντισιόν και με είχε πάρει ο κύριος Θωμόπουλος στην «Πολυκατοικία». Μου άρεσε πολύ, μετά πήγα σε σχολή, παρακολούθησα μαθήματα και μου ήρθε το 2019 πρόταση για το θέατρο, το αγάπησα. Ας έρθουν πρώτα να με δουν και μετά να με κρίνουν», είπε αρχικά η Ειρήνη Στεριανού.

«Βιοπορίζομαι από το μόντελινγκ, κάνω πολλές φωτογραφίσεις, αλλά το θέατρο και η τηλεόραση είναι η μεγάλη μου αγάπη. Το GNTM το θεωρώ ταυτισμένο με τη Βίκυ Καγιά και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά φέτος. Δεν μου αρέσει να κρίνω κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση γιατί ο καθένας μπορεί να είναι όπως τον εκφράζει.

Δεν θα μπορούσα να είμαι coach στο GNTM γιατί ότι μας έμαθαν μέσα στο παιχνίδι δεν ισχύει τίποτα στην πραγματική ζωή. Μου έλεγαν ότι πρέπει να αποβάλλω το σέξι, εμένα μου το ζητούσαν το σέξι, με θέλουν για αυτό που είμαι. Με δυσκόλεψε πολύ, έχω ανασφάλεια. Ένα κριτής μπαίνει για την προσωπική του προβολή και μετά εάν συμπαθήσει κάποιον θα τον βοηθήσει».

«Κατακρίνεσαι και επικρίνεσαι και για...»

Το πρωί της Δευτέρας 16/5 η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star την συνάντησε με αφορμή την παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί στον Πολυχώρο Vault. Το μοντέλο πλέον έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγο της εξωτερικής της εμφάνισης.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Στην αρχή άκουγα σχόλια του τύπου «τι κάνει η Ειρήνη στον χώρο μας» και σίγουρα το είχα και εγώ αυτό το άγχος με τα παιδιά της παράστασης, όταν τα πρωτογνώρισα, έλεγα τι θα λένε. Σιγά σιγά, όμως, το απενοχοποίησα αυτό».

«Σίγουρα το GNTM με βοήθησε στην αρχή για να είμαι πιο αναγνωρίσιμη και να μπορούν να με επιλέγουν. Μετά όμως αν δεν προσπαθήσεις, γιατί αλήθεια έχω προσπαθήσει πάρα πολύ. Βοηθάνε και τα social media αλλά δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ. Δεν με ενδιαφέρουν να πω την αλήθεια».

 Ξέσπασε η Ειρήνη Στεργιανού για τις δυσκολίες που βιώνει

«Ο χώρος της υποκριτικής είναι πάρα πολύ δύσκολος γιατί δεν κρίνεσαι μόνο για την δουλειά σου. Κατακρίνεσαι και επικρίνεσαι και για την εξωτερική σου εμφάνιση. Με έχει δυσκολέψει η εξωτερική μου εμφάνιση και στο να πάρω κάποιον ρόλο. Δεν ανοίγει πάντα πόρτες η ωραία εμφάνιση, μπορεί να κάνει και κακό γιατί δεν σε βλέπουν τόσο σοβαρά».