Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Είναι συντηρητική η τηλεόραση...» - Η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή

Η απάντησή του για το Super Mammy

«Είναι συντηρητική η τηλεόραση...» - Η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή
News 27.06.2022 08:24
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γιάννης Μπέζος, λίγο καιρό πριν κάνει το νέο του επαγγελματικό βήμα, μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του, ενώ αρνήθηκε να κάνει κριτική στην εκπομπή Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου και η αναφορά στον Μάρκο Σεφερλή

«Τηλεοπτικά υπάρχει μια τάση επιστροφής της μυθοπλασίας θα έλεγα αρκετά έντονη, η οποία θα ακολουθήσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επιστρέψει μαζί με την ανοησία. Το λέω αυτό γιατί αυτά τα δύο πολλές φορές συμβαδίζουν. Το έχουμε ζήσει στο παρελθόν και μετά θα ξανατραβάμε τα μαλλιά μας. Δηλαδή, το ότι θα γίνουν πολλές τηλεοπτικές σειρές δεν σημαίνει ότι θα είναι και καλές.

Η ελληνική τηλεόραση δεν τολμάει, φοβάται το εμπορικό της κομμάτι, εννοώ, και δεν έχει την υπομονή. Αυτά, ξέρετε, θέλουν υπομονή, θέλουν χρόνο. Για να γίνουν τα καλά πράγματα, θέλουν και το χρόνο τους.

Τα κανάλια λοιπόν ίσως δεν έχουν την υπομονή, ίσως δεν έχουν και την οικονομική άνεση, γιατί η αγορά η δική μας είναι σχετικά μικρή, οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι πολλοί και δεν έχουν την υπομονή. Βέβαια, υπάρχει ένα κλίμα συντηρητισμού και στη θεματολογία και στο λόγο και δεν τολμάμε εύκολα», είπε αρχικά.

Γιάννης Μπέζος Μάρκος Σεφερλής

Στη συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει για τον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν σχολιάζω τίποτα γι’ αυτά τα θέματα ποτέ. Αυτά τα ζητήματα τα κρίνει ο χρόνος, η διάρκεια. Όμως εγώ δεν κρίνω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι. Εμένα με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ. Σας είπα και πριν ότι είναι συντηρητική η ελληνική τηλεόραση. Αυτό δεν δικαιώνει ανθρώπους που κάνουν πράγματα εύκολα, δεν το λέω με αυτή την έννοια. Απλώς, είναι συντηρητική».

Στο μεταξύ έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων με ένα σχόλιο που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής

Το άκρως κακό και φορτισμένο κλίμα στα βραβεία Mad επιχείρησε διακωμωδήσει για να ελαφρύνει την κατάσταση ο Μάρκος Σεφερλής, ωστόσο μάλλον κατάφερε το αντίθετο καθώς το πρωί της Παρασκευής 24/6 στον αέρα του Super Κατερίνα η Χρύσλα Γεωργακοπούλου εμφανίστηκε ενοχλημένη, και τόνισε ότι θα ήθελε άλλη αντιμετώπιση από εκείνον καθότι πατέρας.

«Αυτό που είδα είναι τραγικό. Χιούμορ με βία και όπλα δεν κάνεις» είπε η δημοσιογράφος. «Αυτός ο εξαίρετος γονιός έπρεπε να ανέβει πάνω και να το καταδικάσει. Από τον Μάρκο που ξέρω και σέβομαι απαιτώ να ανέβει και να καταδικάσει αυτά που συνέβησαν. Εμένα με ενοχλεί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Μπέζος: Η κόρη του, Ηρώ είναι τρελά ερωτευμένη - Ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο σύντροφος της;

Γιάννης Μπέζος: «Έχω πέσει στην παγίδα...» - ''Σπάει'' τη σιωπή του για τα λάθη του ο ηθοποιός

Share