«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Τηλεοπτικό reunion για αγαπημένη τριάδα ηθοποιών 21 χρόνια μετά

Ποιοι θα ξαναβρεθούν μαζί;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Τηλεοπτικό reunion για αγαπημένη τριάδα ηθοποιών 21 χρόνια μετά

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές και παρ' ότι έχουν περάσει 21 χρόνια συνεχίζεται να προβάλλεται καθημερινά στους δέκτες μας από τη συχνότητα του Ant1 καθώς ο κόσμος συνεχίζει να το βλέπει και οι νέες γενιές να γαλουχούνται στα επεισόδια της σειράς. Ο Χάρης Ρώμας έκανε μια αποκάλυψη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, καθώς με μια φωτογραφία μας μαρτύρησε τη νέα του τηλεοπτική συνεργασία με δύο από τις πρωταγωνίστριες της αγαπημένης σειράς.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς πάντως μας έχει συνηθίσει στη νοσταλγία, καθώς και πρόσφατα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία με την Ελένη Ράντου 23 χρόνια μετά την έναρξη του σήριαλ, βάζοντας μάλιστα και μια ερώτηση για το κοινο. Φαίνεται πως δεν ξεχνά τα παλιά και επιδιώκει να κρατάει τόσο φιλικές σχέσεις με τους πρώην συναδέλφους του, όσο και επαγγελματικές, όπως θα δούμε παρακάτω.

Με ποιο ντουέτο του Κωνσταντίνου και Ελένης θα συνεργαστεί ο Ρώμας

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε γνωστό πως θα συνεργαστεί ξανά με την Μαρία Λεκάκη και την Καλλιρρόη Μυριαγκού στη μίνι σειρά του Alpha “Μαυρογιαλούρος”.

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας δημοσίευσε και μια κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα.

«Γύρισμα και επανένωση μετά από 21 χρόνια με τις λατρεμένες Μαρία Λεκάκη και Καλλιρόη Μυριαγκού γιά τις ανάγκες της τηλεταινίας και μίνι σειράς «ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ» που θα παιχτεί το φθινόπωρο στο ALPHA CHANNEL. Εγώ με βαμμένο γκρι μαλλί και καρδιά γεμάτη αγάπη για τις φίλες μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ηθοποιός.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Ρώμας από τη νέα σειρά του Alpha

Μητέρα δυο παιδιών και κούκλα - Τι κάνει σήμερα η σύντροφος της Μαρίνας

Και μιας που αναπολήσαμε τη σειρά ,θυμάστε την κοπέλα, που αποτελούσε τη σύντροφο της Μαρίνας Μανταρινάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Η ίδια σήμερα έχει αλλάξει ελαφρώς, με τα χρόνια να έχουν περάσει, ενώ και η βασική της δουλειά είναι διαφορετική.

Σε περίπτωση που δε θυμάστε το συγκεκριμένο επεισόδιο, ο Κωνσταντίνος, ο Μάνθος και ο Νικόλας εντυπωσιάζονται από τη Μαρίνα, που έχει έρθει για να αντικαταστήσει τη Ματίνα στην φροντίδα του πατέρα της, καθώς η τελευταία έχει φύγει να βρει γαμπρό στην Αυστραλία.

Η ίδια, όμως, στο τέλος παρουσιάζει το δεσμό της, που είναι γυναίκα. Το ρόλο αυτόν υποδύθηκε η Μαίρη Μπισμπίκη, η οποία μπορεί να μην ήταν ηθοποιός και να έχει εμφανιστεί μονάχα μία φορά στην τηλεόραση, σε αυτό το επεισόδιο, αλλά κατέγραψε τη συμμετοχή της στην ιστορική σειρά του ΑΝΤ1.

Η Μπισμπίκη είναι σήμερα...δείτε στο Athensmagazine.gr