Super Κική: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Αποκαλύφθηκε μέσα από ένα σχόλιο στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Super Κική: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Super Κική βιώνει μία πολύ ιδιαίτερη και ταυτόχρονα όμορφη περίοδο στη ζωή της μιας και πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε πως θα γίνει μαμά για πρώτη φορά, ενώ ταυτόχρονα γνωστοποίησε πως χώρισε από τον σύντροφό της.

H ίδια εξήγησε πως δεν χρειάζεται κανέναν άνδρα στο πλευρό της καθώς έχει δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους για να τη στηρίξουν.

Το φύλο του μωρού που περιμένει η Super Κική

Η ίδια δεν ανακοίνωσε τι μωρό περιμένει, ωστόσο το φύλο προδόθηκε μέσα από ένα σχόλιο που έκανε στην ανάρτησή της, η φίλη της, Κατερίνα Πεφτίτση, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

«Σ’αγαπω πάρα πολύ. Αλήθεια σου λέω Κικαρα μου, ό,τι θελήσεις εγώ πραγματικά θα είμαι δίπλα σου, είσαι ένας απίστευτος άνθρωπος. Με το καλό και ο μικρούλης», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Πεφτίτση, αποκαλύπτοντας πως το παιδί θα είναι αγοράκι.

Βέβαια η Super Κική δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, επομένως πρέπει να περιμένουμε την ίδια για να μάθουμε όλη την αλήθεια για το φύλο του μωρού.

Super Κική φύλο μωρού

Τα πρώτα λόγια της Super Κικής μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί φίλοι της Super Κικής έσπευσαν να της ευχηθούν για το μωράκι της που θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες. Στη συνέχεια το μεσημέρι του Σαββάτου 25/6 με μία σειρά από βίντεο στα social media εξομολογήθηκε τα όσα βιώνει με την εγκυμοσύνη της.

«Καλημέρα γοργόνες μου, γοργονάρες μου. Τι κάνετε; Εγώ είμαι καλά και κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου, τι γίνεται και στη ζωή μου βασικά, είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ, πριν κάποιες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Ήταν πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα. Έχω εσάς, έχω χιλιάδες μηνύματα υποστηρικτικά τέλεια μηνύματα που τα είχα πάρα πολύ ανάγκη. Αυτό παιδιά πάμε δυνατά. Τα φιλιά μου τα φιλιά μου», είπε Super Κική.