"Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα γιατί..." - Οι δηλώσεις της Καραβάτου μετά το φινάλε του Τι λες τώρα

Που θα τη δούμε τη νέα σεζόν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Αυλαία έριξε η εκπομπή Τι λες τώρα, το μεσημέρι της Κυριακής 26/6 (δείτε τι τηλεθέαση έκανε) με την Κατερίνα Καραβάτου να αποχαιρετά το τηλεοπτικό της κοινό. Μετά από μια δύσκολη χρονιά που πέρασε με το διαζύγιο της, τον κορωνοϊό και το θάνατο της μαμάς της, ολοκλήρωσε τη σεζόν.

Μετά λοιπόν το φινάλε, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μιλώντας για τα συναισθήματα της και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Οι δηλώσεις της Καραβάτου μετά το τέλος του Τι λες τώρα

«Πολύ ωραία νιώσαμε. Αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την εκπομπή και ήμουν ανάμεσα σε φίλους. Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα γιατί συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα» είπε αρχικά.

Αφού επιβεβαίωσε ότι το «Τι λες τώρα!» δεν θα συνεχίσει του χρόνου η παρουσιάστρια ανέφερε πως «για του χρόνου συμβαίνουν πολλά πράγματα είναι πάγια τακτική αυτή».

Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή, η Κατερίνα Καραβάτου έχει δεχτεί πρόταση για να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό.

Τα λόγια της Καραβάτου στο φινάλε

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Κι όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για αυτήν την εκπομπή. Ευχαριστώ τους παρουσιαστές κι όλους τους ανθρώπους στο πλατό. Ευχαριστώ το Mega και την εταιρία παραγωγής Barkingwell Media και πάνω από όλα εσάς που μου συμπαρασταθήκατε, με νοιαστήκατε, για την συμπόνια, την κριτική και το χιούμορ σας.

Πάνω από όλα για την αγάπη που μου δείχνετε για 18 χρόνια και την αγάπη που μας δείξατε αυτήν τη χρονιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους, εις το επανιδείν» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.