Μαριέττα Χρουσαλά: Ποζάρει στο πλευρό του Πατίτσα με εκπληκτικό φόρεμα της Κριθαριώτη

Ρομαντική απόδραση για δύο στη Βενετία

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαριέττα Χρουσαλά: Ποζάρει στο πλευρό του Πατίτσα με εκπληκτικό φόρεμα της Κριθαριώτη

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας, ταξίδεψαν στη Βενετία, με αφορμή την βάπτιση της κόρης των Ιωάννη και Δήμητρας Κούστα, της μικρής Στεφανίας. Από την πανέμορφη πόλη της Ιταλίας, το ζευγάρι έχει ανεβάσει στο Instagram φοβερές φωτογραφίες, με άκρως οσκαρικές εμφανίσεις κατά τις εξόδους του. Μάλιστα η συγκεκριμένη πόλη είναι συμβολική για αυτούς, αφού εκεί έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαριέττα ο γνωστός εφοπλιστής.

Ο Πατίτσας και η Χρουσαλά έχουν χτίσει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια και κυριολεκτικά δεν τους λείπει τίποτα. Μάλιστα πρόσφατα ήρθαν στο φως και φωτογραφίες από την πολυτελέστατη έπαυλή τους στην Αθήνα, στα Νότια Προάστια. Είτε στην καθημερινότητά τους στην πρωτεύουσα, είτε σε διακοπές με το εκπληκτικό γιοτ τους, είτε σε αποδράσεις τους, όπως αυτή στη Βενετία το σίγουρό είναι ότι το ζευγάρι ξέρει να περνάει καλά.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά με δημιουργία της Celia Kritharioti

Η πρώην παρουσιάστρια επέλεξε για την έξοδό τους ένα υπέροχο λευκό φόρεμα δημιουργία της πασίγνωστης σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη και πόζαρε σε κάθε γωνιά της Βενετίας στο πλάι του αγαπημένου της.

Η ρομαντική φωτογραφία της Χρουσαλά από τη Βενετία

Η Χρουσαλά στη Βενετία με φόρεμα Celia

Η Χρουσαλά με τον Πατίτσα σε κοσμική εκδήλωση στη Βενετία

Σε γιοτ αξίας εκατομμυρίων ευρώ με τρεις ορόφους - Οι χλιδάτες διακοπές τους στην Ελλάδα

Πριν από την απόδρασή τους στη Βεντία για τη βάπτιση της κόρης των καλών τους φίλων, ο Πατίτσας και η Χρουσαλά βρέθηκαν στην Ελλάδα, με αφορμή την 12η επέτειο του γάμου τους. Παρέα με φίλους κάνουν tour στα πανέμορφα νησιά της χώρας και στο Instagram μέσα από τα προφίλ τους μοιράζονται διάφορες ευτυχισμένες στιγμές τους.

Το tour λοιπόν, το κάνουν με ένα τεράστιο γιοτ που κοστίζει πολλά εκατομμύρια. Έχει τρεις ορόφους και όλα τα κομφόρ. Πολλά δωμάτια και υπνοδωμάτια και όχι μόνο...

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λέων Πατίτσας δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες πάνω από το γιοτ, ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά πριν λίγες ημέρες "έριξε" το προφίλ της με την ανάρτηση της όπου πόζαρε με μαύρο μπικίνι.

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσα σκάφος

Σκάφος Μαριέττας Χρουσαλά Λέων Πατίτσα

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσα γιότ