Εβελίνα Παπούλια: Περήφανη μαμά στην θεατρική πρεμιέρα της Αφροδίτης Λιάντου

Δείτε φωτογραφίες μαμάς και κόρης!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια: Περήφανη μαμά στην θεατρική πρεμιέρα της Αφροδίτης Λιάντου

Το φαντασμαγορικό musical «Mama mia» έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα και η Εβελίνα Παπούλια ήταν εκεί για να καμαρώσει και να φωτογραφηθεί με την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, που πρωταγωνιστούσε. Μαμά και κόρη συναγωνίζονται η μία την άλλη σε λάμψη και φωτογραφήθηκαν μετά το τέλος της παράστασης. Ο φακός τις τσάκωσε ευδιάθετες και αγαπημένες σε τρυφερά οικογενειακά τετ-α-τετ.

Στο πλάι της ηθοποιού βρέθηκε και ο αγαπημένος της και συνάδελφός της Αλέξανδρος Σκουρλέτης, με τον οποίο έχει αποκαλυφθεί ότι είναι ζευγάρι, μετά την κοινή τους εμφάνιση στην πολυσυζητημένη σειρά «Η γη της Ελιάς». Ο Σκουρλέτης που την στηρίζει σε κάθε της βήμα βρέθηκε στις κερκίδες και από εκεί ανέβασε ένα στιγμιότυπο της παράστασης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου διακρίνεται η αγαπημένη του. H Λιάντου πρέπει να νιώθει πολύ τυχερή, αφού μητέρα και σύντροφος την υπεραγαπάνε!

Οι φωτογραφίες της Λιάντου με την Εβελίνα Παπούλια μετά το τέλος του «Mama mia»

Η περήφανη μαμά Εβελίνα Παπούλια δεν έχασε ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την κόρη της Αφροδίτη μετά το τέλος της παράστασης:

Η Λιάντου με την Παπούλια μετά το τέλος της παράστασης

Η Εβελίνα Παπούλια φιλάει την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου

Γνωστός και γοητευτικός ηθοποιός - Ο πρώην σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια και μπαμπάς της Αφροδίτης

Την ηθοποιό Αφροδίτη Λιάντου, που είναι και κόρη της Εβελίνας Παπούλια, τη γνωρίσαμε φέτος μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, που ήταν και ο παρθενικός της . Από την πρώτη στιγμή, το νεαρό κορίτσι κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο με την ομορφιά του όσο και με το ταλέντο του.

Η ομοιότητα της Αφροδίτης Λιάντου με την αγαπημένη της μητέρα είναι απίστευτη, ενώ οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένες και μάλιστα η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν την φοβίζει η σύγκριση με τη μαμά της, ίσα ίσα τη θαυμάζει.

Δείτε στο Tv-24.gr φωτογραφίες από τον μπαμπά της Αφροδίτης.