"Ελαφρύ το χώμα, όλα θα τα θυμάμαι και..." - Δύσκολες ώρες για την Μαρία Φιλίππου

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνει πένθος καθώς πριν από 2 χρόνια είχε χάσει ακόμη ένα αγαπημένο της πρόσωπο, δείτε εδώ την ανάρτησή της. Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Φιλίππου πριν από λίγο μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποχαιρέτησε την θεία της.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της Μαρίας Φιλίππου

«Όταν ήμουνα μικρή και πήγαινα σχολείο κάναμε οικοκυρικά. Κεντούσαμε, μαγειρεύαμε και μαθαίναμε τ απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζει ένα κορίτσι. Μας έδωσαν λοιπόν κι ένα πανάκι και κεντήσαμε κάμποσες βελονιές και μετά μας είπαν από κάτω να φτιάξουμε συνδυάζοντας τες ότι θέλουμε. Εγώ δεν μπορούσα να φτιάξω τίποτα και το γέμισα τρυπούλες. Το πήρα λοιπόν στη θεία μου την Ελένη ,την αδελφή του πατέρα μου, παλιά νοικοκυρά απ' τις λίγες κι εκείνη κι η αδελφή της η Μαρκέλλα, που όταν νέες ήρθαν από την Αίγυπτο στην Κύπρο όλες μιλούσαν στο Στρόβολο γι αυτές.

Πήρε λοιπόν το πανάκι μου "Γιά δε πως τόκαμες βρε Μαρία, φέρτο δω να το σουλουπώσουμε" μου είπε. Κέντησε μια πεταλούδα και τρία γατάκια κι εγώ πήρα Άριστα δέκα. Σήμερα γύρω στις 2:30 τακτοποιώντας τα ατακτοποίητα έπεσα πάνω στο πανάκι, το χάιδεψα και τη θυμήθηκα .Τ' απόγευμα με πήρε τηλέφωνο ο ξάδελφος μου ο Μίκης και μου είπε ότι η θεία στις 2:30 ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι...

Στο καλό θεία μου αγαπημένη. Εκεί πού πας θάχεις την πιο καλή παρέα. Ελαφρύ το χώμα. Όλα θα τα θυμάμαι κι η θύμησή σου πάντα θάναι μες την καρδιά μου. Αριστόδημε, Μίκη, Διονύση και Θέμη Δυνατή Αγκαλιά. Michael Anastasiades» έγραψε στο προφίλ της στο Instagram η ηθοποιός.

Μαρία Φιλίππου πενθος

Η ζωή της

Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1965 και όπως θα δείτε ήταν ένα γλυκό ζουμπουρλούδικο κοριτσάκι. Η Μαρία Φιλίππου είναι μια καλλιτέχνις με εξαιρετικό ταλέντο, έμφυτη ευγένεια και καλοσύνη και την έχουμε αγαπήσει μέσα από πολλούς τηλεοπτικούς ρόλους (ο τελευταίος ήταν στο Έλα στη θέση μου).Θυμίζουμε ότι η αγαπημένη πρωταγωνίστρια έχει δυο γιους, τον 25χρονο Βαγγέλη και τον 21χρονο Φίλιππο, οι οποίοι είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.