Γενέθλια για την Ναταλία Γερμανού - Η αποκάλυψη της ηλικίας της

Η ιδιαίτερη ροζ τούρτα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για την Ναταλία Γερμανού - Η αποκάλυψη της ηλικίας της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε την προηγούμενη Τετάρτη (22/6) η Ναταλία Γερμανού ωστόσο δεν είχε κάνει κάποια συγκέντρωση ή πάρτι για την σημαντική αυτή μέρα.

Ωστόσο, μια εβδομάδα σχεδόν αργότερα και συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής 26/6, η επιτυχημένη παρουσιάστρια -που φημολογείται πως θα λάβει δεύτερο πρότζεκτ στον ALPHA- κάλεσε στο σπίτι της τους συνεργάτες της εκπομπής της "Καλύτερα Δε Γίνεται", δηλαδή τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, την Εβελίνα Νικόλιζα, τη Ναταλία Αργυράκη και τον Δημήτρη Πανόπουλο κι έσβησε την τούρτα των γενεθλίων της.

Όπως βλέπουμε από τα δύο βίντεο που δημοσίευσε στα social media, η τούρτα της ήταν ροζ με μια κορώνα πάνω, την οποία την φόρεσε. Η Ναταλία Γερμανού έγινε και επίσημα 57 ετών.

Βίντεο από τα γενέθλια της Ναταλίας Γερμανού

Αγνώριστη η Ναταλία Γερμανού πριν τις πλαστικές

Η Ναταλία Γερμανού είναι μιας από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Μάλιστα, στην βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία σε νούμερα τηλεθέασης.

Από την άλλη, πέρα από τα επαγγελματικά της η ίδια έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει μιλήσει "ανοιχτά" καθώς παλιότερα έχει αποκαλύψει το γεγονός πως έχει επισκεφθεί επίσης πλαστικό. Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει θύμα τεράστιας απάτης.

Μάλιστα, το 2015 είχε αποστομώσει για τα καλά όλους όσους την είχαν σχολιάσει για τις πλαστικές επεμβάσεις. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει:

«Οποιαδήποτε στιγμή θελήσω να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση θα το κάνω χωρίς να ρωτήσω κάποιον. Μπότοξ έχω κάνει εδώ και δέκα χρόνια, δεν περιμέναμε τώρα να φτάσουμε σε αυτή την ηλικία. Πιο δραστικά πράγματα δεν έχω κάνει».

Επίσης, η Ναταλία Γερμανού το 2019, είχε αποκαλύψει και ένα αποτυχημένο μπότοξ που είχε κάνει, με αποτέλεσμα να μην κουνιέται τίποτα στο πρόσωπο της. «Πέρυσι έκανα ένα άθλιο μπότοξ και δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα στη μούρη μου… Δεν κουνιόταν πραγματικά τίποτα. Αν είσαι τόσο μικρή σαν την κοπέλα στο GNTM δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνεις τίποτα».

Πριν τις πλαστικές Ναταλία Γερμανού