Ρίγη συγκίνησης με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Το βίντεο που κυκλοφορεί παντού τα τελευταία 24ωρα

Πολύ τρυφερή η κίνησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίγη συγκίνησης με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Το βίντεο που κυκλοφορεί παντού τα τελευταία 24ωρα

Παρόλο που όλα δείχνουν πως έχει πια χωρίσει μετά από 3 χρόνια σχέσης με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός διανύει μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη περίοδο. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε πριν μερικές μέρες στην Πάτρα για μια συναυλία στο Στάδιο Παναχαϊκής, το οποίο και φυσικά "πλημμύρισε" από κόσμο.

Η καλοκαιρινή περιοδεία του με τον τίτλο "Ελεύθερος" έχει ξεκινήσει και μερικές από τις πρώτες στάσεις ήταν η Πάτρα, με μια στιγμή του κατά την διάρκεια της εμφάνισής του να γίνεται viral.

Συγκεκριμένα, μιας από τις θαυμάστριές του ήταν ένα 3μιση χρονών κοριτσάκι με σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτό που είχε ζητήσει ήταν να γνωρίσει από κοντά τον Κωνσταντίνο Αργυρό και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε στην σκηνή την μικρή Θεώνη και της τραγουδά το "Όσα Νιώθω" κάνοντας τους πάντες να συγκινηθούν.

Η στιγμή που ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανεβάζει στη σκηνή ένα κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα και του τραγουδά

Όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του πάνω στη σκηνή

Το βράδυ της Τρίτης (21/6), ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στην Πάτρα, εκεί όπου πραγματοποίησε συναυλία στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Όπως ήταν επόμενο, μεγάλος πλήθος κόσμο βρέθηκε στον χώρο προκειμένου να ακούσει το αγαπημένο τραγουδιστή.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος από την περίσταση και μάλιστα αποκάλυψε πως εδώ και πολλά χρόνια είχε μεγάλη επιθυμία να εμφανιστεί κάποια στιγμή στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ο λόγος ήταν ότι ο πατέρας του στο παρελθόν είχε αγωνιστεί ως τερματοφύλακας στην ομάδα της Παναχαϊκής και έτσι του έχει πει πολλές ιστορίες από το ιστορικό γήπεδο. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά του (δείτε εδώ την ανάρτησή του για τη Γιορτή του Πατέρα).

Έτσι κάποια στιγμή, ενώ μίλαγε στον κόσμο για την ιδιαίτερη σχέση του με το εν λόγω γήπεδο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του και μάλιστα τον έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση, προκειμένου να ακούσει ο κόσμος την υπέροχη ιστορία που είχε να πει.

Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση αυτή του τραγουδιστή καταχειροκροτήθηκε μιας και το κοινό ενθουσιάστηκε με αυτή την έκπληξη που είχε ετοιμάσει.