"Θα ανακοινωθεί..." - Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στις φήμες χωρισμού με τον Βασάλο

Όλη η αλήθεια για την σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά από 1,5 μήνα στην Ασία, μιας και ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το νέο ριάλιτι του Star, Asia Express. Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος μέσα από βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ενώ την ίδια ώρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στην Κρήτη.

Η δημοσιογράφος μέσα από αναρτήσεις της έφτασε στα Χανιά, ωστόσο κάτω από αυτές δέχτηκε αρκετά σχόλια, ένα από τα οποία αφορούσε την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μιας και τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει μετά από 5 χρόνια σχέσης.

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο & τον φημολογούμενο χωρισμό τους

– Ο Κωνσταντίνος επιστρέφει Ελλάδα και την ίδια μέρα φεύγεις… γιατί; Θα ανακοινωθεί κάτι;

– Σαν τι θα ήθελες να ανακοινωθεί;

– Όχι χωρισμός για ένα τόσο όμορφο ζευγάρι!

– Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση μην ανησυχείς!

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο & τον φημολογούμενο χωρισμό τους

Το παρασκήνιο της πρότασης του Asia Express για Βαλαβάνη - Βασάλο

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να πήγε στο Asia Express ωστόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έμεινε πίσω στην Ελλάδα, αφού απέρριψε την πρόταση της παραγωγής για να ταξιδέψουν ως ζευγάρι, με αποτέλεσμα έτσι να ξεκινήσουν οι φήμες περί χωρισμού.

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν έχει στο πλευρό του τον youtuber Fipster και ο Γιάννης Πουλόπουλος στις 27/4 στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της πρότασης αλλά και της άρνησης.

Οι ιθύνοντες του Star ήθελαν να βάλουν στο παιχνίδι ένα ζευγάρι σαν τον Χάρη Βαρθακούρη με την Αντελίνα Βαρθακούρη στο Globetrotters, ωστόσο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αρνήθηκε την πρόταση, με αποτέλεσμα στην παραγωγή του ταξιδιωτικού project να κάνουν πρόταση σε Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση.