«Δεν με πήρε ο Χριστόφορος, τι άλλο...» - Η σπόντα της Ζούνη για τον Παπακαλιάτη με αφορμή τη νέα του σειρά

«Ξεκίνησα από μαμά του και φτάσαμε να είμαστε ερωτικό ζευγάρι!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν με πήρε ο Χριστόφορος, τι άλλο...» - Η σπόντα της Ζούνη για τον Παπακαλιάτη με αφορμή τη νέα του σειρά

Το βράδυ της Δευτέρας 27/6, καλεσμένη στον καναπέ του The 2Night Show, ήταν η ταλαντούχα και πολύ αγαπητή Πέμη Ζούνη! Η κορυφαία ηθοποιός, που πρόσφατα μάλιστα μίλησε και για το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, φέτος κλείνει 40 χρόνια παρουσίας στο θέατρο και την τηλεόραση, και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για όλους και όλα!

Μοιράστηκε στιγμές από την επιτυχημένη της πορεία, αναφέρθηκε στο που απουσίαζε 15 χρόνια από τις τηλεοπτικές σειρές, μίλησε για τη θέση που έχει πλέον ο έρωτας στη ζωή της, και εξήγησε γιατί προτιμάει το δράμα από την κωμωδία. Ανακοίνωσε επίσης μεταξύ άλλων την επιστροφή της στην τηλεόραση με τη σειρά «Έρωτας φυγάς», στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

Η εξομολόγηση της Πέμη Ζούνη

«Θαύμαζα την Κάθριν Χέμπορν που μεγάλωνε και ήταν κούκλα και έλεγα ας με αξιώσει ο Θεός να μεγαλώσω ωραία, γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν θα πειράξω κάτι», είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Παλιότερα είχα μια κακοήθη αυτοπεποίηθηση, αλλά κατά βάθος ήμουν αγριοκάτσικο σε δεύτερο επίπεδο. Πλέον είμαι πιο υποψιασμένη».

«Δεν ήθελα να αυτοκτονήσω καλλιτεχνικά. Το επώδυνο είναι όταν οι κοντινοί σου άνθρωποι, αυτοί που είναι σχεδόν “αίμα” σου, δεν ρωτάνε καν και αποφασίζουν χωρίς να σε ρωτήσουν. Δεν ξέρω γιατί, παλεύω έξι χρόνια να το αναλύσω», πρόσθεσε.

Για το νέο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: «Δεν με πήρε ο Χριστόφορος για το νέο του σίριαλ. Τι άλλο να παίξουμε. Ξεκίνησα από μαμά του και φτάσαμε να είμαστε ερωτικό ζευγάρι. Μου λείπουν πάρα πολύ οι συνθήκες εργασίας μαζί του. Δεν μπορούν να γίνουν όλες οι παραγωγές έτσι, γι αυτό και είναι τυχερός όποιος περάσει από αυτές».

«Δεν είναι πάρα πολλά τα σίριαλ που έχω παίξει. Έχω περάσει από πολύ καλές στιγμές», δήλωσε και μίλησε για τις στιγμές που έχει χάσει: «Κάθε βήμα ήταν συνειδητό, πάντα είχα κριτική σκέψη, δεν έκανα παραχώρηση που να μετανιώνω. Έχασα ώρες από την παιδική ηλικία της κόρης μου. Τώρα λέω “γιατί;”, αυτό μόνο. Δεν άφησα ποτέ έναν έρωτα για μια δουλειά».

Για την καραντίνα: «Πέρασα υπέροχα, έζησα το σπίτι, είχα χρόνια να το ζήσω. Άρχισα να μαγειρεύω. Έμεινα με την κόρη μου πολύ καιρό επειδή δούλευε από το σπίτι».

Από το «Κλείσε τα μάτια» ως τις «8 Λέξεις» έκανε 15 χρόνια αποχή από την τηλεόραση. «Έκλεισα να παίξω σε μια καινούρια σειρά του OPEN που θα λέγεται “Έρωτας Φυγάς”», αποκάλυψε.

«Ερωτεύτηκα πολύ στη ζωή μου, ήταν μια πηγή έμπνευσης. Όταν είσαι νέος και ερωτεύεσαι ξεχνάς ό,τι ξέρεις για τον εαυτό σου. Όταν είσαι μεγάλος το ξέρεις μετά το έργο. Ξέρω τον κύκλο, είναι σχεδόν κοινότοπος. Έχω μια ατάκα που τη ζούσα και την έλεγα στο θέατρο.

“Τι ωραία που είναι όλα πριν να συμβούν”, αυτή η ατάκα με χαρακτηρίζει. Η αρχή του παιχνιδιού είναι όλη η ιστορία. Η αγάπη είναι κάτι σπουδαίο, ο έρωτας είναι κάτι τρελό, είναι εκτός λογικής», τόνισε.

«Η περιπέτεια υγείας της κόρης μου μας άφησε...»

Το πρωί της Τετάρτης 15/6 έδωσε μία συνέντευξη "ανοίγοντας" την καρδιά της στον Άρη Καβατζίκη και στο Πάμε Δανάη, και αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, τους δύο γάμους που έκανε στη ζωή της αλλά και στην περιπέτεια υγείας της κόρης της.

«Προφανώς ήταν στο DNA μου να γίνω ηθοποιός» δηλώνει και προσθέτει πως η σκηνή ήταν ο φυσικό της χώρος, καθώς έως τα 11 της χρόνια ζούσε μέσα σε αυτή λόγω του πατέρα της. «Τα τελευταία χρόνια μου είπε η μητέρα μου πως ο πατέρας μου δεν είχε αντίρρηση να ασχοληθώ με την υποκριτική» αναφέρει.

Η ηθοποιός μίλησε και για την κόρη της Ελεονώρα, η οποία στα 16 της της ανακοίνωσε πως θέλει να δοκιμαστεί στην υποκριτική. «Μου είπε πως έκλεισε ένα workshop στην Αγγλία, γυρνώντας μου είπε ότι ήταν πολύ ωραία, αλλά δεν είναι για εκείνη η υποκριτική» συμπληρώνει και λέει επίσης πως δεν θα την εμπόδιζε αν ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο και αποκαλύπτει πως ως μαμά έχει πολλές ενοχές, αν και ξέρει ότι είναι καλή μαμά.

«Η κόρη μου καμάρωνε απλώς δεν ήθελε να τη θεωρήσουν ψώνιο και στο δημοτικό δεν έλεγε το όνομά μου επειδή ήμουν πολύ γνωστή» σημειώνει. Σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της αναφέρει πως της θυμίζει ποια είναι τα σημαντικά όταν στρεσάρεται στη δουλειά της και αντίστοιχα κάνει και εκείνη το ίδιο με την μαμά της. «Πάντα υπάρχει το μάθημα που μας άφησε η περιπέτεια υγείας της κόρης μου» λέει χαρακτηριστική...

Η ηθοποιός θυμάται την «χρυσή εποχή» όπου πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Κλείσε τα μάτια» και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που εισέπραττε. «Μπήκαμε σε ένα μαγαζί με τον θίασο που ήμασταν περιοδεία τότε και ήρθε ένας πολύ ωραίος νέος στην είσοδο και γονάτισε μπροστά μου» περιγράφει και δηλώνει πως το θέμα του θαυμασμού δεν ήταν εύκολη υπόθεση για εκείνη πριν παντρευτεί.

«Ο σύζυγός μου, Στάθης, είναι πολύ ιδιαίτερη φυσιογνωμία. Συζητάμε τα πάντα» λέει αναφερόμενη στον σύζυγό της Στάθη Σκέντζο.