''Aτομίδια που νομίζουν ότι κάτι είναι...'': ''Δίκασε'' ορισμένους influencers η Έλενα Χριστοπούλου

Σε ποιους αναφέρεται;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Aτομίδια που νομίζουν ότι κάτι είναι...'': ''Δίκασε'' ορισμένους influencers η Έλενα Χριστοπούλου

Σε μια αιφνιδιαστική ανάρτηση προχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου, που φαίνεται να βάζει στο στόχαστρο ορισμένα πρόσωπα που αυτοπροβάλλονται μέσω instagram, όπως και τη στάση τους. Την ίδια ώρα που συμβαίνουν πολύ σοβαρά περιστατικά γύρω μας η ίδια θέλησε να καυτηριάσει αυτά τα άτομα, που φαίνεται να ζουν σε άλλο κόσμο, αν κρίνουμε και από τα λεγόμενα του story της γνωστής fashion expert και παρουσιάστριας.

Και μπορεί η ίδια να έχει κοινωνικές ανησυχίες, ωστόσο αυτή την περίοδο προσπαθεί να χαλαρώσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα, ώστε να αντέξει τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Βρίσκεται λοιπόν εδώ και μέρες σε πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, στη Κουφονήσια, απολαμβάνοντας της διακοπές μαζί με καλούς φίλους, μεταξύ των οποίων και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

To post της Έλενας Χριστοπούλου για όσους αυτοπροβάλλονται μέσω Instagram

Μπορεί η ίδια να μην θέλησε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις, ωστόσο δεν έκρυψε την ενόχλησή της, την ώρα που συμβαίνουν γύρω μας τόσο σοβαρά γεγονότα.

«Σοβαρή ντέκα με ατομίδια που νομίζουν ότι κάτι είναι… η οθόνη δεν σε κάνει τίποτα πιο… από αυτό που περίπου μπορεί να είμαστε. Ήσυχα λίγο καθώς γύρω μας και όχι μόνο, συμβαίνουν σοβαρά γεγονότα. Αν δεν τα ξέρεις, google», έγραψε η Έλενα Χριστοπούλου.

Το story της Έλενας Χριστοπούλου

«Κλείδωσαν» στον ΣΚΑΙ - Μαζί κάνουν το επόμενο τηλεοπτικό τους βήμα Παπαγεωργίου και Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου πάντως, μπορεί να απολαύσει 'ήρεμη τις διακοπές της, αφού φαίνεται να έχει λυθεί οριστικά το επικείμενο επαγγελματικό της μέλλον.

Ήταν όλα έτοιμα για τον νέο κύκλο του My Style Rocks, όταν ξαφνικά έσκασε η βόμβα μεγατόνων ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δείτε εδώ τι συμβαίνει) τελικά δεν θα παρουσιάσει την εκπομπή, καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήρθαν να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Αρχικά το μοντέλο συζητούσε με το κανάλι του Φαλήρου, για την παρουσίαση του Love Island, όμως σύντομα οι συζητήσεις κατευθύνθηκαν προς το My Style Rocks, στο οποίο βρίσκεται ήδη η manager της, Έλενα Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τελικά «έκλεισαν» και οι δύο με τον ΣΚΑΙ, μετά την συμφωνία τους με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού. Μάλιστα τα σενάρια της θέλουν να βρίσκονται από κοινού στο MSR, η μία ως κριτής και η άλλη ως παρουσιάστρια.

Μόλις άκουσε τα μαντάτα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέει προς την μεσημεριανή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου, όμως ο σταθμός ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα επενδύσει σε ψυχαγωγία ή ενημέρωση για την συγκεκριμένη ζώνη.

Παπαγεωργίου - Χριστοπούλου