«Θα πρέπει να φυτεύουν δέντρα για την σίτιση των...» - Θύελλα αντιδράσεων με την νέα ανάρτηση του Τσιτσιπά

"Ξαναχτύπησε" στο Twitter!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα πρέπει να φυτεύουν δέντρα για την σίτιση των...» - Θύελλα αντιδράσεων με την νέα ανάρτηση του Τσιτσιπά

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, προκαλεί με τις αναρτήσεις που κάνει και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων στο "διάβα" του. «Ξαναχτύπησε» λοιπόν στο Twitter και για μία ακόμη φορά προκάλεσε με τη δήλωσή του, όταν για άγνωστο λόγο και αφορμή θέλησε να αναφερθεί στους άστεγους και το πρόβλημα της παγκόσμιας πείνας, δίνοντας κάποιες συμβουλές στους ανώτερους της κοινωνίας.

Η ανάρτηση του Τσιτσιπά για τους άστεγους

«Οι πόλεις και οι δήμοι θα πρέπει να φυτεύουν οπωροφόρα δέντρα σε δημόσιους χώρους για να βοηθήσουν στη σίτιση των άστεγων στους δρόμους» έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, και όπως ήταν επόμενο βρέθηκε στο επίκεντρο των σχολίων από Έλληνες και ξένους ακολούθους, οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς ήθελε να πει ο...ποιητής!

Θύελλα αντιδράσεων με την νέα ανάρτηση του Τσιτσιπά

Τσακώθηκε με τον πατέρα του και έφυγε από το γήπεδο!

Η ήττα του από το Ronnald Garros μάλλον του στοίχησε αρκετά, καθώς όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια της προπόνησης του, είχε μία έντονη διαφωνία με τον πατέρα του, κάτι που τον έκανε να αποχωρήσει έξαλλος από το γήπεδο, και φυσικά το γεγονός απαθανάτισαν ορισμένοι στα κινητά τους δημοσιοποιώντας το λίγο αργότερα στο διαδίκτυο!

Όπως φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όλα ξεκίνησαν από μια παρατήρηση που έκανε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά στον ίδιο καθώς στο απόσπασμα ακούγεται, μάλιστα, ο Έλληνας τενίστας να λέει προς τον πατέρα του ότι είναι λάθος, ενώ ο αδερφός του Πέτρος παρακολουθεί τη διένεξη τους.

Το μίνι επεισόδιο έγινε λίγο πριν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο αδερφός του παίξουν στο διπλό και φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τον τενίστα που αποχώρησε εκνευρισμένος. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται να έκανε κάποια παράπονα για τον ώμο του, ενώ και ο πατέρας του μοιάζει να του δείχνει κάτι σχετικό με αυτό.