Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η εγκυμονούσα Ιωάννα Σιαμπάνη - Το βίντεο που ανάρτησε στα social media

''Ηρθε στο παράθυρό μου, έβγαλε το μόριό του και...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η εγκυμονούσα Ιωάννα Σιαμπάνη - Το βίντεο που ανάρτησε στα social media

Τον απόλυτο τρόμο έζησε σήμερα το πρωί 28/6 η Ιωάννα Σιαμπάνη, όταν οδηγώντας στα Νότια Προάστια ένας άντρας την παρενόχλησε σεξουαλικά. Εκείνη με ένα story στο οποίο φαίνεται πολύ ταραγμένη περιέγραψε το σκηνικό και έδωσε ότι πληροφορία μπορεί να βοηθήσει τον κόσμο ή την αστυνομία να βρουν το συγκεκριμένο άντρα. Μάλιστα στο τέλος ξέσπασε, καθώς βίωσε το φριχτό αυτό γεγονός ενώ είναι και έγκυος.

Την εγκυμοσύνη της είχε κάνει γνωστή η πρώην παίκτρια του My style rocks μέσω Instagram την ημέρα της γιορτής της μητέρας, 8/5. Μετά από πολλά χρόνια σχέσης εκείνη και ο σύντροφός της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, ένα μωρό που θα συμπληρώσει την ευτυχία τους, αφού και πριν ένα χρόνο ο σύντροφός της της είχε κάνει πρόταση γάμου.

Το ταραγμένο story της Σιαμπάνη μετά την σεξουαλική παρενόχληση

«Λοιπόν αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ταραγμένη, ειλικρινά όποιος τον ξέρει όποιος τον δει να κάνει κάτι. Στο φανάρι που κατεβαίνουμε για Άγιο Νικόλαο, από Γούναρη, Ρήγα Φεραίου και Βουλιαγμένης είναι ένας τύπος, ο οποίος ζητιανεύει λεφτά και ήρθε στο παράθυρό μου και έβγαλε το μόριό του το ανδρικό έξω και έκανε ότι μπορεί να καταλάβει ο καθένας σε μία έγκυο γυναίκα, εγώ δηλαδή αυτή τη στιγμή πως πρέπει να αντιδράσω;» διερωτάται ταραγμένη η Ιωάννα Σιαμπάνη.

«Άρχισε να κάνει την εμφάνισή της» - Δεν κρύβεται πλέον η κοιλίτσα της

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και δεν το κρύβει. Παρά το φριχτό συμβάν που βίωσε σήμερα , είναι στα καλύτερά της.

Η ανυπομονησία για να κρατήσει το μωρό στην αγκαλιά της, μαζί με τον σύντροφό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, είναι μεγάλη, ωστόσο απολαμβάνει τις στιγμές που η κοιλίτσα της μεγαλώνει και τώρα που καλοκαιριάζει και έχουν ξεκινήσει οι ζέστες, μπορεί να την αναδεικνύει με τα σύνολα που επιλέγει, αλλά και στην παραλία με το μαγιό της.

Φωτογραφήθηκε, λοιπόν, φορώντας στο επάνω μέρος το μαγιό της και από κάτω διάλεξε ένα ανάλαφρο παντελόνι σε γκρι απόχρωση, όπως ήταν και το μαγιό, και πρόσθεσε ένα κιμονό για να ολοκληρώσει το look της.

«Εδώ η κοιλίτσα μου άρχισε να κάνει την εμφάνιση της για τα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά.