«Με έβγαλαν χρήστη ουσιών, δεν πρέπει να πατάμε επί πτωμάτων!» - Απασφάλισε ο Σταύρος Σβήγκος

«Δεν πρέπει κανείς να κρατά το στόμα του κλειστό!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με έβγαλαν χρήστη ουσιών, δεν πρέπει να πατάμε επί πτωμάτων!» - Απασφάλισε ο Σταύρος Σβήγκος

Μία άκρως αποκαλυπτική και συγκινητική εξομολόγηση, έκανε ο Σταύρος Σβήγκος το πρωί της Τρίτης 28/6 στο Happy Day! Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του ως πατέρα, καθώς έχει την επιμέλεια του γιου του μαζί με τη μαμά του, αλλά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, και σε ένα δημοσίευμα που τον εξόργισε.

Η εξομολόγηση του Σταύρου Σβήγκου

«Έχω φτιάξει τη δική μου καντίνα σε μια παραλία της Εύβοιας και πηγαίνω τα καλοκαίρια και δουλεύω. Η φύση για μένα είναι το α και το ω. Περιμένω πως και πως να περπατήσω ξυπόλητος στην άμμο και να αποφορτιστώ. Με νευριάζουν οι άνθρωποι που παραβιάζουν τη φύση. Όταν κάποιος πετάει τα σκουπίδια του από το παράθυρο, σταματάω και τα μαζεύω.

Με τα οικονομικά είμαι μία έτσι και μία αλλιώς. Έχω ζοριστεί σε πολλές περιόδους της ζωής μου. Από τότε που έγινα πατέρας τα οικονομικά τα σκέφτομαι περισσότερο. Εγώ από μόνος μου προσαρμόζομαι. Ήμουν και παραμένω αυτόνομος. Μένω μόνος μου στο σπίτι».

Ο Σταύρος Σβήγκος είπε στη συνέχεια: «Έχουν ειπωθεί πράγματα για μένα που με έχουν ενοχλήσει. Είχα αναφερθεί με ανάρτησή μου στο ΚΕΘΕΑ και με έβγαλαν χρήστη ουσιών. Δεν πρέπει να είμαστε αδίστακτοι για τη δουλειά μας και να πατάμε επί πτωμάτων. Έχω δει μπροστά μου ρατσιστικό συμβάν και δεν γινόταν να μην το αποτρέψω. Δεν πρέπει κανείς να κρατά το στόμα του κλειστό σε ρατσιστικά συμβάντα».

«Θέλω να περνάω χρόνο με το παιδί μου. Έχω δεχθεί πολλή αγάπη από τους γονείς μου και θέλω να την μοιράσω. Ήμουν άτακτος ως παιδί. Είχα ανησυχήσει πολλές φορές του γονείς μου με τραυματισμούς μου. Δάσκαλος με χτυπούσε στην πρώτη δημοτικού επειδή έγραφα με το αριστερό χέρι. Παρέμεινα αριστερόχειρας από αντίδραση».

«Ένιωθα βιασμένος, ήθελα να κάνω μπάνιο»

Το απόγευμα της Παρασκευής 18/02 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας του παιδιού του.

Μάλιστα, δεν δίστασε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως μεγάλο πειραχτήρι στα παρασκήνια ενώ από την άλλη αποκάλυψε πως ο πατέρας του ήταν εκείνος ο οποίος τον έστειλε για μπαλέτο κόντρα στα στερεότυπα. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Σε κάποια θέματα τα κάνω χάλια. Με τους κοντινούς ανθρώπους μου έχει πρόβλημα η επικοινωνία μου, ενώ είμαι ανοιχτός σε κάποια θέματα είμαι κλειστός.

Παρά πολύ άβολα με είχε αγγίξει, σταμάτησα την οντισιόν με έκανε μέχρι να φτάσω στο σπίτι με τους γονείς μου, το πώς θα αντιμετωπίσω τον πατέρα, τη μάνα μου, ένιωθα βιασμένος, ήθελα να κάνω μπάνιο. Όλο αυτό το πράγμα σε ένα παιδί 17 ετών δεν ξέρεις πού μπορεί να το φτάσει».