Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της

Οι λεπτομέρειες για την κηδεία του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της

Μόλις λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, Γιάννη Κοντούλη, η Δέσποινα Μοιραράκη θέλησε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να δώσει τις λεπτομέρειες για την κηδεία του.

Η ίδια μέσα από την ανάρτησή της έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για την κηδεία του αγαπημένου της, ενώ ζήτησε αντί για στεφάνια να κατατεθούν χρήματα στο σωματείο Ελπίδα - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για την κηδεία του συζύγου της

«Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μου συζύγου, Γιάννη Κοντούλη θα γίνει Τετάρτη 29 Ιουνίου στη Μητρόπολη Αθηνών στις 12:00. Θα αποδοθούν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό. Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο σωματείο Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δέσποινα Μοιραράκη θάνατος συζύγου

Η επικοινωνία της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τη Δέσποινα Μοιραράκη, ενώ διάβασε στον αέρα του Happy Day και το μήνυμα που της έστειλε η επιχειρηματίας, με αφορμή την αυριανή κηδεία του συζύγου της.

«Μόλις τώρα έκλεισα το τηλέφωνο με τη Δέσποινα Μοιραράκη, που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Μου ζήτησε να μεταφέρω κάποια πράγματα στον κόσμο που δεν τα έχει επικοινωνήσει. Όπως μου γράφει, “Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος”» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, διαβάζοντας τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα τελεστεί αύριο στις 12 στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα του αποδοθούν και όλες οι τιμές που του αρμόζουν.