«Δεν έχει να κάνει η όποια συμπεριφορά του μπαμπά της!» - Απασφάλισε η Σιάρκου για την κόρη του Κιμούλη

«Να βρουν το κουράγιο και τη δύναμη να βγουν και να καταγγείλουν...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν έχει να κάνει η όποια συμπεριφορά του μπαμπά της!» - Απασφάλισε η Σιάρκου για την κόρη του Κιμούλη

Το πρωί της Τρίτης 28/6, μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, απολαύσαμε από την Θεοδώρα Σιάρκου. Η γνωστή ηθοποιός, που στο παρελθόν είχε αναφερθεί στην συνεργασία της με τον Φιλιππίδη, αυτή τη φορά μίλησε για το κίνημα metoo, ενώ απάντησε και για την Μαριάννα Κιμούλη, κόρη του Γιώργου Κιμούλη, η οποία πρόκειται να εμφανιστεί για πρώτη φορά σε τηλεοπτική δουλειά τη νέα σεζόν.

Οι νέες δηλώσεις της Θεοδώρας Σιάρκου για το χώρο του θεάτρου

«Ήταν σοκαριστικές οι καταγγελίες που ήρθαν στην επιφάνεια. Με στεναχωρεί όμως που οι καταγγελίες έμειναν στο χώρο του θεάτρου. Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς.

Εύχομαι και ελπίζω οι άνθρωποι που έχουν υποστεί τέτοιου είδους κακοποιητικές συμπεριφορές και δη οι γυναίκες σεξουαλικού περιεχομένου και παρενοχλήσεις τέτοιου τύπου, να βρουν το κουράγιο και τη δύναμη να βγουν και να καταγγείλουν αντίστοιχα όποιους τους έχουν παρενοχλήσει».

Η Θεοδώρα Σιάρκου είπε στη συνέχεια: «Η Μαριάννα Κιμούλη είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα παιδί με ήθος και ευγένεια. Δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση η όποια συμπεριφορά του μπαμπά της με την ίδια τη Μαριάννα».

Θα πήγαινε να δει τον Φιλιππίδη στη φυλακή;

Την Τετάρτη του Πάσχα 27/4 παραχώρησε συνέντευξη στο Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς, ο ίδιος αποτελεί πρόσωπο της επικαιρότητας, βάσει της προφυλάκισης και της δίκης, που εκκρεμεί για το πρόσωπο του.

Η ηθοποιός έχοντας ξανά αναφερθεί σε εκείνον, έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την τελευταία φορά, που έπαιξαν μαζί. Σε κάθε περίπτωση όμως δε θεωρεί άδικη την απόφαση να διαγραφεί από το ΣΕΗ , μετά τις μαρτυρίες που βγήκαν στη δημοσιότητα.

Στην ερώτηση μάλιστα για το αν θα πήγαινε να τον δει στη φυλακή ήταν αρνητική και κάθετη σε αυτό με την απάντηση, πως δε θα ήθελε να τον φέρει σε δύσκολη θέση.

«Είχα υπέροχους γονείς και πέρασα δύσκολα όταν τους έχασα. Τελείωσα με την τηλεόραση το 2007, ξεκίνησα να δημιουργώ την οικογένειά μου και δεν το κυνηγούσα. Όταν αποφάσισα να επιστρέψω, μάζεψα τα κουράγια μου και χτύπησα τις πόρτες των εταιρειών παραγωγής. Και πολύ σύντομα ήρθε η πρόταση για τον “Πλάτανο”», είπε αρχικά η Θεοδώρα Σιάρκου.

Η Θεοδώρα Σιάρκου είπε στη συνέχεια: «Ήταν υποχρέωση του ΣΕΗ μετά από αυτές τις καταγγελίες να διαγράψει Φιλιππίδη, Κιμούλη και Χαϊκάλη. Το γύρισμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν παιδική χαρά, ήταν συνεπής, διαβασμένος και υποστηρικτικός. Είχα ακούσει πράγματα πιο πριν, αλλά όχι για βιασμούς.

Είχα ακούσει πως μπορεί να ήταν επιθετικός και να πετούσε ένα τασάκι ή να κοπανούσε μια καρέκλα. Όταν μου ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστώ μαζί του, είχα δεύτερες σκέψεις, ωστόσο, με εξέπληξε ευχάριστα. Δεν θα πήγαινα στη φυλακή να τον δω γιατί δεν θα ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Ο Πέτρος δεν θα ήθελε κανείς να πάει να τον δει στη φυλακή».

«Με δυσαρεστεί που το κίνημα metoo έχει μείνει μόνο στο χώρο του θεάτρου και μου φαίνεται λίγο ύποπτο», είπε κλείνοντας η Θεοδώρα Σιάρκου.