Μας τους δείχνει για πρώτη φορά - Η φωτογραφία της Αντελίνας Βαρθακούρη με τους γονείς της

Από το ταξίδι που έκαναν στην Σύμη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μας τους δείχνει για πρώτη φορά - Η φωτογραφία της Αντελίνας Βαρθακούρη με τους γονείς της

Στη Σύμη για διακοπές βρέθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη η οποία πέρασε όμορφες οικογενειακές στιγμές μαζί με τους λατρεμένους της γονείς, στους οποίους έχει τεράστια αδυναμία. Η παρουσιάστρια που σε λίγο καιρό αναμένεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από το όμορφο αυτό μέρος, με ένα συγκεκριμένο να προκαλεί ιδιαίτερη συγκίνηση.

Συγκεκριμένα, θέλησε να υπενθυμίσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως πρέπει να αφιερώνουμε στους γονείς αρκετό χρόνο, κάτι που η ίδια φρόντισε να κάνει αυτό το καλοκαίρι, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που μας δείχνει τον πατέρα και την μητέρα της.

Οι γονείς της Αντελίνας Βαρθακούρη

«Αυτό το ταξίδι στην Σύμη θα μείνει πάντα χαραγμένο στην καρδιά μου. Όχι μόνο για την απαράμιλλη ομορφιά του νησιού, αλλά και γιατί για μένα και τις κόρες μου είχε μεγάλη συναισθηματική αξία γιατί το κάναμε παρέα με τον πατέρα και την μητέρα μου.

Δώστε χρόνο στην οικογένειά σας. Ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα και δεν γυρνάει πίσω. Δώστε χρόνο και αγάπη γιατί ο μόνος πραγματικός πλούτος της ψυχής είναι η οικογένεια. Ανεκτίμητες στιγμές που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες», έγραψε στο τρυφερό αυτό στιγμιότυπο η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Οι γονείς της Αντελίνας Βαρθακούρη

Η συγκινητική ανάρτηση που είχε κάνει για την γιορτή του πατέρα

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει συνηθίσει να μας μαγνητίζει και να μας ταξιδεύει με τα πολύ ωραία λόγια που λέει κατά καιρούς για διάφορα συμβάντα, αλλά και να μας συγκινεί ιδιαίτερα μέσα από τοποθετήσεις της για ορισμένα θέματα. Με αφορμή λοιπόν την γιορτή του πατέρα μας συγκίνησε για ακόμη μία φορά με τα τρυφερά λόγια της προς τον πατέρα αλλά και τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη (δείτε εδώ τι ανέφερε πρόσφατα για πρόταση που του είχε γίνει).

«Όσο μεγαλώνω και το “ΕΓΩ” μου μικραίνει…όσο ωριμάζω και συνειδητά πλέον δίνω στα παιδιά μου την πρώτη θέση γιατί στις ψυχές τους και στην ψυχή κάθε παιδιού της γης γεννιέται το φως, η αγάπη, η γάληνη, η ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο…στις παιδικές ψυχές κατοικεί ο Θεός, εκεί τον βρίσκω και τον μαθαίνω, εκεί τρέχω να φωλιάσω…τόσο λοιπόν εκτιμώ τη σπουδαιότητα του ρόλου του πατέρα.

Του καλού πατέρα που προσφέρει ασφάλεια στα παιδιά του αλλά και στη μητέρα τους…του πατέρα που όσα ρίχτερ κι αν είναι ο “σεισμός” αντέχει να βαστά σταθερή τη σκεπή του σπιτιού. Του πατέρα που είναι άνθρωπος με δυσκολίες, με κρίσεις, λαβωμένος κάποιες φορές αλλά στα μάτια των παιδιών του υπερήρωας. @harryvarthakouris είσαι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω για τα παιδιά μας…μαζί παράγουμε το πιο σπουδαίο έργο, το μεγάλωμά τους και μπροστά σε αυτό αντέχουμε να ξεπερνάμε ΜΑΖΙ κάθε εμπόδιο όσο μεγάλο κι αν είναι.

Σ’ ευχαριστούμε, σε λατρεύουμε, είσαι πολύτιμος για εμάς, ο δικός μας υπερήρωας…είμαστε ένα!
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΑΣ!

Χρόνια πολλά και στον άνθρωπο που μου έδωσε ζωή, στον πατέρα μου, τον δικό μου υπερήρωα…μπαμπά σε λατρευω!

Μπάμπαδες που θα με διαβάσετε σήμερα, αν κάτι έχει πάει λάθος με τα παιδιά σας να θυμάστε πως τα λάθη είναι ανθρώπινα και όσο ζούμε πάντα υπάρχει χρόνος για αλλαγή.Τα παιδιά σας, σας χρειάζονται όσο μεγάλα κι αν είναι, η αγκαλιά σας είναι πολύτιμη…πηγαίνετε να βρείτε τα παιδιά σας.

Μανάδες που επίσης κάτι πήγε στραβά κι ένας εγωισμός διαζυγίου είναι η αιτία να κρατάτε απομακρυσμένο τον πατέρα των παιδιών ή του παιδιού σας σήμερα ας είναι μια καινούργια αρχή για να κάνετε πίσω το “ΕΓΩ” και να δώσετε χώρο ΜΟΝΟ στην ανάγκη των παιδιών για πατρική αγάπη και στην ανάγκη του πατέρα να προσφέρει την αγάπη του.

Η ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ!