«Αν δεν ήταν ο Φουρθιώτης θα έκανε μόνο Instagram...» - Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα "σταύρωσε" την Καινούργιου

«Κανονικά θα έπρεπε να ανάβει μία λαμπάδα...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αν δεν ήταν ο Φουρθιώτης θα έκανε μόνο Instagram...» - Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα

Εδώ και λίγο καιρό, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον δημοσιογραφικό όμιλο 21 ADMEDIA και έχει αναλάβει τον ρόλο της διευθύντριας προγράμματος του FORMedia TV. Εκεί παρουσιάζει και την εκπομπή «Όλα Εδώ», μέσα από την οποία εξαπέλυσε τα «πυρά» της για την Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξήγησε πως κανονικά η Κατερίνα Καινούργιου θα έπρεπε να ανάβει λαμπάδα τόσο στον Θέμη Μάλλη όσο και στην ίδια, ενώ αναφέρθηκε και στην βοήθεια που της έχει προσφέρει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος της έδωσε εκπομπή όταν του ζήτησε.

Μάλιστα δε δίστασε να πει πως τώρα θα ασχολούνταν μόνο με το Instagram αν δεν ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης, ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε την εκπομπή της «τιμωρία» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο,

Τα σχόλια της Τζωρτζέλας Κόσιαβα για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της

«Η κα Καινούργια να ανάβει μία λαμπάδα στον κύριο Μάλλη που δεν είναι και πολύ ψηλός γιατί αν δεν ήταν αυτός δε θα υπήρχε. Και να ανάβει και μία λαμπάδα σε εμένα που δουλεύαμε όλοι σαν τα σκυλιά γιατί αλλιώς δε θα υπήρχε. Ο Μένιος Φουρθιώτης με διεκδίκησε μετά την Ελένη Μενεγάκη. Αν δεν ήταν ο Μένιος, η Κατερίνα Καινούργιου θα έκανε μόνο Instagram. Ο Μένιος πήρε εμένα και τον Μάλλη και ό, τι ζήτησα έγινε γιατί εγώ πήγα με βιογραφικό εκεί από την Ελένη Μενεγάκη», ανέφερε αρχικά η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Στη συνέχεια στον αέρα της εκπομπής αποκαλύφθηκε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει συμφωνήσει να πάει στο J2US προκειμένου να παραμείνει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Στο άκουσμα της είδησης, η Τζωρτζέλα ξέσπασε λέγοντας: «Συγγνώμη ο Ανδρέας μετά από αυτά που έχει τραβήξει θα μείνει εκεί πέρα; Αυτός ο χριστιανός θα μείνει σε αυτή την τιμωρία;».

Τέλος ακούγοντας πως στην εκπομπή θα είναι και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, είπε: «Α θα είναι και αυτός; Καλά εδώ στην εκπομπή θα έχουμε να λέμε τέρατα».

Οι δηλώσεις της Τζωρτζέλας Κόσιαβα για το νέο της βήμα

«Είναι ένα καινούριο πόστο, μία καινούρια θέση. Αυτή εκπομπή θα έχει τα πάντα. Θα έχει ενημέρωση, θα έχει ψυχαγωγία, θα έχει επικαιρότητα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είναι στη Λάρισα. Θα είμαι εκεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, τα Σαββατοκύριακα θα έρχομαι εδώ στην οικογένειά μου. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, κάναμε αρκετές συζητήσεις μέσα στην οικογένεια και με τον άντρα μου και με την κόρη μου. Το καλοκαίρι θα έρθει μαζί μου, τον χειμώνα θα είναι εδώ πέρα. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρουμε».

Στην ερώτηση για το αν υπήρχαν άτομα που την στήριξαν μετά από όσα συνέβησαν στην τελευταία της συνεργασία, απάντησε: «Ναι υπήρχαν. Θεωρώ ότι αυτό που φαίνεται, η καθαρότητα και η αγνότητα και τα πραγματικά αισθήματα στις ανθρώπινες σχέσεις είναι στις δύσκολες κατατάσεις».

Έπειτα, αποκάλυψε με ποιες από τις παρουσιάστριες του Open έχει επικοινωνία: «Με την Ελένη Τσολάκη έχω επικοινωνία και ήθελα να ξανασυνεργαστώ, απλά δεν μας αφήσανε. Τα κορίτσια σωθήκανε γιατί είχανε κάνει συμβόλαιο και μπράβο τους. Φέρθηκαν έξυπνα».

«Θα διεκδικήσω με νύχια και με δόντια τον Νίκο Μουτσινά», κατέληξε, λέγοντας πως από τη στιγμή που θα λήξει το συμβόλαιό του, θα προσπαθήσει να τον φέρει κοντά της και να πραγματοποιήσει την συνεργασία τους.