Δέσποινα Μοιραράκη: Σήμερα (29/6) η κηδεία του συζύγου της - Η επιθυμία της οικογένειας

Τι ώρα θα πραγματοποιηθεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δέσποινα Μοιραράκη: Σήμερα (29/6) η κηδεία του συζύγου της  - Η επιθυμία της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της σύζυγο, Γιάννη Κοντούλη ετοιμάζεται να πει σήμερα (29/6) η Δέσποινα Μοιραράκη. Ο Ναύαρχος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, νικημένος από τον καρκίνο.

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια βιώνει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της, ενώ στο πλευρό της έχει τα παιδιά της. Η ίδια μάλιστα επικοινώνησε τις προηγούμενες μέρες με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και της μίλησε με σπαρακτικά λόγια για τον χαμό του αγαπημένου της.

Η ανακοίνωση της Δέσποινας Μοιραράκη για την κηδεία του Γιάννη Κοντούλη

Η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

«Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μου συζύγου, Γιάννη Κοντούλη θα γίνει Τετάρτη 29 Ιουνίου στη Μητρόπολη Αθηνών στις 12:00. Θα αποδοθούν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό. Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο σωματείο Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δέσποινα Μοιραράκη θάνατος συζύγου

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του γιου της Μοιραράκη για τον Γιάννη Κοντούλη

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του συζύγου της. «Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται...» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων...

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης, ο μεγαλύτερος γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, ο Τάσος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πατριό του.

«Αγαπημένε μου captain και στήριγμα της μητέρας μου… Περάσαμε τόσο όμορφα μαζί… έπρεπε να φτάσω 35 χρονών για να καταλάβω ότι όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο…. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στην οικογένειά μας… Καλό παράδεισο και να μας περιμένεις το μόνο σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή είναι ότι θα τα ξαναπούμε…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τάσος Μοιραράκης.

 Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του γιου της Μοιραράκη για τον Κοντούλη