Βάζει κάτω 20αρες - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Κατερίνας Διδασκάλου με μπικίνι στα 61 της χρόνια

Μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάζει κάτω 20αρες - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Κατερίνας Διδασκάλου με μπικίνι στα 61 της χρόνια

Λίγο πριν πέσει η αυλαία στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, την πολυαγαπημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές, έχω τη χαρά να συναντιέμαι από κοντά με την πιο γοητευτική ηρωίδα... Η Κατερίνα Διδασκάλου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για την υποκριτική και την ερμηνεία της, έχει καταθέσει τις περγαμηνές της χρόνια τώρα.

Οι τουιτεράδες, όμως, δεν μπορούν να μη λατρέψουν και να μην αποθεώσουν επαναλαμβανόμενα τις ερμηνείες και τον αισθησιασμό της “Μυρσίνης Σεβαστού”, της γυναίκας-αράχνης, της γυναίκας-δηλητήριο, που μας έκανε να τη μισούμε από την μια και να την αγαπάμε από την άλλη για το απαράμιλλο, αγέρωχο στυλ και τον χαρακτήρα της... Η εξαιρετική πρωταγωνίστρια αποχαιρετά τη σειρά με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη και μιλά στο YOU για όλες εκείνες τις υπέροχες στιγμές που έζησε στο Διαφάνι.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Οι σκηνές της στη σειρά μοναδικές και από ό,τι μου ψιθύρισε... ένα πουλάκι ο μονόλογός της στο τέλος θα είναι συγκλονιστικός. Η Κατερίνα Διδασκάλου, παρότι εξουθενωμένη από τα πολύωρα γυρίσματα, επιμένει να μη μου αποκαλύπτει το τέλος της Μυρσίνης και δεν χάνει το χιούμορ της και τη διάθεσή της. Είναι από τις πρωταγωνίστριες εκείνης της γενιάς και μιας άλλης κατηγορίας που χαίρεσαι να συναντάς και να συζητάς μαζί τους ώρες ατελείωτες.

Λίγες μέρες πριν αποχαιρετίσουμε το πιο δημοφιλές σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης ακούμε διάφορα πολύ δυνατά spoilers για το τέλος της αγέρωχης Μυρσίνης στις “Άγριες Μέλισσες”... Είτε να πεθαίνει από εγκεφαλικό είτε να τρελαίνεται μετά την είδηση θανάτου του Δούκα και να πεθαίνει σε ίδρυμα. Τελικά της αξίζει αυτής της γυναίκας ένα τραγικό τέλος (ΠΡΟΣΟΧΉ SPOILER: Δείτε εδώ ποιο θα είναι το φινάλε της!);

Στην περίπτωση της Μυρσίνης επέρχεται η κάθαρση με τον καλύτερο τρόπο, γιατί σε αυτήν τη ζωή αυτό που λέμε και ό,τι κάνουμε μας επιστρέφεται πολλαπλάσια.

Απόσπασμα από την συνέντευξη & φωτογράφιση της Κατερίνας Διδασκάλου

 Κατερίνα Διδασκάλου περιοδικό you

Κουβαλάς υπέροχες αναμνήσεις από αυτήν τη σειρά;

Φυσικά, οι “Άγριες Μέλισσες” και ο ρόλος της Μυρσίνης ήταν ένα πολύ μεγάλο δώρο για μένα. Και για να μη φανεί ότι λέμε μόνο τα καλά, φυσικά και στη δουλειά μας υπάρχουν εκνευρισμοί, προστριβές, αργοπορίες... Όμως το σημαντικό είναι ότι στο τέλος μάς έχει μείνει η μεταξύ μας αγάπη, οι φιλίες που γεννήθηκαν μέσα από τη σειρά, οι άνθρωποι που γνώρισα και που θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά στη ζωή μου, γιατί ό,τι και να έχει συμβεί, πιστεύω ότι τελικά οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εκείνες που μετράνε περισσότερο.

Μίλησες για ένα μεγάλο δώρο και εγώ θα πω ότι οι “Άγριες Μέλισσες” ήταν η σειρά που έβαλε τη μυθοπλασία στην τηλεόραση και στη ζωή μας και –επιτέλους– μετά από καιρό είδαμε τόσες πολλές και ωραίες δουλειές... Συμφωνείς;

Κατερίνα Διδασκάλου το τέλος της στις άγριες μέλισσες

Απόλυτα. Η τηλεόραση καθορίζει την αισθητική μιας χώρας, γιατί μπαίνει μέσα σε όλα τα σπίτια δωρεάν. Όταν αυτού του είδους η τηλεόραση καταφέρνει να αγγίξει την κορυφή της αισθητικής είναι μεγάλο επίτευγμα. Οφείλω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Λευτέρη Χαρίτο, που ήμουν η πρώτη του επιλογή και που με πλησίασε από την πρώτη στιγμή χωρίς να γνωριζόμαστε καθόλου προσωπικά και πραγματικά τον ευγνωμονώ από καρδιάς. Στον Γιάννη Καραγιάννη, που πίστεψε τόσο πολύ σε αυτήν τη σειρά, γιατί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το ότι φρόντισε να μη μείνει θαμμένο ένα διαμάντι και να λάμψει, στον ΑΝΤ1 που ακολούθησε το όραμά του και είχαμε ένα αποτέλεσμα τηλεοπτικό που τίμησε όλους εμάς αλλά και όλη την τηλεόραση. Επίσης θεωρώ μεγάλη μας τύχη τα κείμενα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, που έδωσαν σε όλους τους ηθοποιούς -από τους μεγάλους μέχρι και τους πιο μικρούς ρόλους- τη δυνατότητα να δείξουν έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα.

Είσαι προετοιμασμένη για τη μέρα του αποχωρισμού, τα τελευταία γυρίσματα και την έντονη συγκίνηση που θα υπάρχει;

Όσο κι αν προσπαθώ να σκέφτομαι ότι κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή, είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχει συγκίνηση, άσχετο εάν κάποιοι από εμάς ίσως και να ξαναβρεθούμε στο θέατρο. Συμβιώναμε τόσες πολλές ώρες όλοι μαζί καθημερινά στα γυρίσματα που ήμασταν όπως μια οικογένεια, με τις αγάπες της, τις προστριβές της, τα ζήσαμε όλα.

Κατερίνα Διδασκάλου ποια είναι

Έπιασες χαρακτηριστικά του εαυτού σου να μοιάζουν κάπου με τη Μυρσίνη;

Όχι. Εκτός από την μεγάλη αγάπη στα παιδιά της, που και αυτή ακόμα την έδειχνε με τελείως λάθος τρόπο, δεν νομίζω ότι έχω κάτι άλλο κοινό μαζί της, γι' αυτό και πιστεύω ότι κατάφερα να τη δείξω τόσο καλά, μπήκα μέσα της χωρίς να φοβηθώ τα στοιχεία της.

Πιστεύεις ότι ο κόσμος αγάπησε ή μίσησε τη Μυρσίνη;

Κατερίνα Διδασκάλου μαγιό

Εγώ προσωπικά εισέπραξα πολλή αγάπη από τον κόσμο αλλά και αντικρουόμενα συναισθήματα για τη Μυρσίνη, άλλοι την αγάπησαν κι άλλοι τη μίσησαν. Το ζητούμενο, σε οποιαδήποτε σειρά ή ταινία ή παράσταση είναι ο ηθοποιός να βγάζει πραγματικούς ανθρώπους στον χώρο και στον χρόνο. Η μεγάλη ηθοποιός Ούτα Χάγκεν, που είχα την τύχη να την έχω δασκάλα μου στη Νέα Υόρκη, έλεγε ότι κάθε σκηνή στο θέατρο ή στην τηλεόραση πρέπει να είναι ένα ανθρώπινο γεγονός, ώστε να αγγίζει το κοινό. Όταν το καταφέρεις αυτό, τότε έχει ενδιαφέρον.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 29/6, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ