«Μάλλον ήθελε να μάθουμε ποιος είναι» - Η απάντηση "καρφί" του Παπανώτα στον Mente Fuerte

Δεν άφησε ασχολίαστη την ατάκα του για τη Μαρία Σολωμού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μάλλον ήθελε να μάθουμε ποιος είναι» - Η απάντηση

Το πρωί της Τετάρτης (29/6), ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να απαντήσει στον Mente Fuerte για το σχόλιο που έκανε στο Podcast της Μαρίας Σολωμού. Ο παρουσιαστής τόνισε πως ουδέποτε σχολίασε την ηλικία της ηθοποιού και πως μάλλον ο τράπερ είχε σκοπό να προβληθεί.

Η εκπομπή Happy Day έδειξε το συγκεκριμένο απόσπασμα από το podcast και έτσι ο Δημήτρης Παπανώτας δεν μπορούσε παρά να πάρει θέση.

Το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για τον Mente Fuerte

«Επί τη ευκαιρία, είπα εγώ τίποτα για την ηλικία της Μαρίας; Τι είναι αυτό τώρα το καινούργιο φρούτο; Μάλλον ο Mente Fuerte ήθελε να μάθουμε ποιος είναι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να απαντά: «Στο κοινό που απευθύνεται τον ξέρουν».

«Ποιο είναι το κοινό; 12;», είπε αμέσως ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στη χθεσινή (28/6) εκπομπή, ξέσπασε κατά του Νίκου Μουτσινά

Σούσουρο προκάλεσε ο Νίκος Μουτσινάς για ακόμα μια φορά μετά τις δηλώσεις του στο «Καλό Μεσημεράκι», λίγες μέρες μετά το δημόσιο coming out του. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας 20/6 ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε τα μαλλιά του Δημήτρη Παπανώτα, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον συνεργάτη του «Happy Day».

Στο ξεκίνημα της εκπομπής το πρωί της Τρίτης 21/6, ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν φανερά εκνευρισμένος με την διάσταση που έλαβε το θέμα και δεν προσπάθησε να το κρύψει άλλωστε.

«‘Οτι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά, που μάλιστα δεν έχουν ασπρίσει στους καραφλούς. Δεν είδατε χθες ο Μουτσινάς; Δεν του άρεσε το καπελάκι και μετά πες μας. Για την Λούτσα. Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις για ιστορία, καλύτερα σιωπήστε. Σε λίγο θα μου λέτε την Θεσσαλονίκη Σαλανίκ….

Σε άλλη σημείο συνέχισε ο Δημήτρης Παπανώτας απαντώντας στην Τίνα Μεσσαραπούλου: «Δεν λέτε που σας λέω κάποια πράγματα να μαθαίνετε; Θα ξυπνήσετε μια ωραία πρωία, θα ακούσετε ότι η Αττική είναι ελληνική και θα αναρωτιέστε τι παίχτηκε.

Το Λούτσα είναι ξενόγλωσσο, το Αρτέμιδα είναι ελληνικό. Αφορά μια περιοχή που έχει δύο αρχαιολογικούς χώρους, δύο υδροβιότοπους και ηρεμήστε. Θα το πω σε όσους δεν ξέρουν να μιλήσουν ελληνικά…Κανένας δεν σκέφτεται τίποτα. Όπως με την Μακεδονία θυμηθήκαμε 50 χρόνια μετά να ξυπνήσουμε», ολοκλήρωσε.