Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Κηδεία Γιάννη Κουντούλη: Υποβασταζόμενη και μαυροφορεμένη η σύζυγός του, Δέσποινα Μοιραράκη

Τα πρώτα πλάνα

Κηδεία Γιάννη Κουντούλη: Υποβασταζόμενη και μαυροφορεμένη η σύζυγός του, Δέσποινα Μοιραράκη
News 29.06.2022 11:48
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννη Κουντούλη, πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας. Η εκπομπή Super Κατερίνα έδειξε τα πρώτα πλάνα.

Όπως συγκεκριμένα βλέπουμε, η Δέσποινα Μοιραράκη είναι υποβασταζόμενη και μαυροφορεμένη, χωρίς να είναι ακόμα φυσικά σε θέση να παραχωρήσει οποιαδήποτε δήλωση στις κάμερες και στους δημοσιογράφους.

Πριν μερικές ώρες, η παρουσιάστρια του Cash or Trash αποκάλυψε την επιθυμία της οικογένειας.

«Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μου συζύγου, Γιάννη Κοντούλη θα γίνει Τετάρτη 29 Ιουνίου στη Μητρόπολη Αθηνών στις 12:00. Θα αποδοθούν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό. Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο σωματείο Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Υποβασταζόμενη και μαυροφορεμένη η Δέσποινα Μοιραράκη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Κουντούλη

Φωτογραφίες από την κηδεία του Γιάννη Κοντούλη 3

Φωτογραφίες από την κηδεία του Γιάννη Κοντούλη 2

Φωτογραφίες από την κηδεία του Γιάννη Κοντούλη

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του γιου της Μοιραράκη για τον Γιάννη Κοντούλη

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του συζύγου της, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί της το πρωί της Παρασκευής. «Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται...» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων...

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης, ο μεγαλύτερος γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, ο Τάσος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πατριό του.

«Αγαπημένε μου captain και στήριγμα της μητέρας μου… Περάσαμε τόσο όμορφα μαζί… έπρεπε να φτάσω 35 χρονών για να καταλάβω ότι όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο…. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στην οικογένειά μας… Καλό παράδεισο και να μας περιμένεις το μόνο σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή είναι ότι θα τα ξαναπούμε…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τάσος Μοιραράκης.

 Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του γιου της Μοιραράκη για τον Κοντούλη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δέσποινα Μοιραράκη: Το κρυφό δράμα της

Δέσποινα Μοιραράκη: Η απόφαση του Star για το Cash or trash μετά τον θάνατο του συζύγου της

Share