Θλίψη στην κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα - Φίλοι και συγγενείς τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θλίψη στην κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα - Φίλοι και συγγενείς τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία

Σήμερα 29/6 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 ετών το Σάββατο 25/6. Ο γνωστός ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός έχασε την μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.

Πριν από λίγη ώρα λοιπόν ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία της σωρού του, με πολλούς να δίνουν το παρών προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν και να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly βρέθηκε αρκεί και απαθανάτισε πολλούς ηθοποιούς και όχι μόνο οι οποίοι πήγαν να πουν το δικό τους αντίο στον Κωνσταντίνο Τζούμα.

Ανάμεσά τους ήταν η Ελένη Κοκκίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Λάκης Γαβαλάς.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα

Φωτογραφίες από την κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα 2

Φωτογραφίες από την κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα

Φωτογραφίες από την κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα 2

Φωτογραφίες από την κηδεία του Κωνσταντίνου Τζούμα 3

Οι τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις του που προκάλεσαν πανικό

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας ήταν πάντα ένας εκρηκτικός χαρακτήρας και πριν από περίπου έξι μήνες είχε προκαλέσει χαμό στην ελληνική τηλεόραση και showbiz.

Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε όταν δήλωσε στο Πρωινό ότι «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών».

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Τζούμας προσπάθησε να μαζέψει τις δηλώσεις του, τονίζοντας στο «Open Weekend» πως έκανε ένα αποτυχημένο χιούμορ.

Την ίδια μέρα ο Κωνσταντίνος Τζούμας βγήκε στον αέρα της εκπομπής Πρωινοί Τύποι. Εκεί άνοιξε έντονο διάλογο με τη δημοσιογράφο Ηρώ Ράντου, την οποία και αποκάλεσε ανόητη.

Την επόμενη μέρα βγήκε και πάλι στο «Open Weekend», τονίζοντας πως ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 που του πήρε την πρώτη συνέντευξη, τον εξέθεσε.

Τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση ήταν μερικές μέρες αργότερα και πάλι στο Πρωινό, όπου δήλωσε πως «δεν ανακαλώ τίποτα».