Το έμαθε λίγο πριν βγει αέρα: "Θα μου λείψεις πάρα πολύ!" - Λύγισε η Μαλέσκου στο Love it

Βουρκωμένη και με τρεμάμενη φωνή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το έμαθε λίγο πριν βγει αέρα:

Μια πολύ συγκινητική στιγμή είχε κατά την διάρκεια της σημερινής 29/6 της εκπομπής η Ιωάννα Μαλέσκου, μιας και αποχαιρέτησε τον σεφ της, Δημήτρη Μακρυνιώτη αλλά και τους συνεργάτες της στο Love It.

Συγκεκριμένα, την ώρα της μαγειρικής, η παρουσιάστρια βουρκωμένη έκανε τον δικό της απολογισμό για τα δύο χρόνια παρουσίας της στον ΣΚΑΪ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της.

Η συγκίνηση της Ιωάννας Μαλέσκου για το τέλος του Love It

«Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Η ζωή έχει πολλές διαφορετικές γεύσεις κι εγώ κρατάω πάντα την πιο γλυκιά εκδοχή αυτών που συμβαίνουν. Η αλήθεια είναι ότι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα, γιατί είσαι ένας καλός και σωστός άνθρωπος και αυτό για μένα είναι το Α και το Ω. Το γεγονός ότι είσαι άριστος επαγγελματίας, αυτό το απογειώνει. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να το συμμαζέψω από πουθενά.

Σ’ αγαπώ και χαίρομαι που έχω κάνει έναν αληθινό φίλο. Σε ευχαριστώ για όλα, ξέρεις εσύ. Το αξίζεις ρε Δημήτρη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν… Και ξέρεις γιατί με συγκίνησες σήμερα; Γιατί ο κόσμος κατά καιρούς έχει διαβάσει πολλά να λένε, ή να νομίζουν ότι λένε οι συνεργάτες μου για μένα, και ίσως αυτό να με πικραίνει πραγματικά γιατί εγώ ξέρω τι σχέσεις έχω με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, με αυτούς που βλέπετε κι αυτούς που δεν βλέπετε.

Παρότι εγώ την έχω πάρει την απόφαση, στενοχωριέμαι όντως γιατί είμαι άνθρωπος που δένεται. Με την ιεροτελεστία μας. Που μπαίνω μέσα και λέω “σας μίλησα; Δεν σας μίλησα”. Όλα αυτά που σας κάνω… Θα μου λείψετε πάρα πολύ. Εύχομαι και στον καθένα ξεχωριστά, γιατί είναι τίμια πλάσματα που δουλεύουν για το μεροκάματο, τα καλύτερα», είπε βουρκωμένη και συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία χθες βέβαια πέταξε και μια σπόντα για το κανάλι.

Το τηλεοπτικό της μέλλον

Στην «Χαμογέλα και Πάλι», η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου έκανε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της γνωστής παρουσιάστριας και τα σενάρια που είναι στο τραπέζι, από όλα τα κανάλια.

Στα σκαριά φαίνεται να βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα και η πιθανή αντικατάσταση του πρωινού διδύμου του STAR Παπίλα -Καρτελιά, από την Μαλέσκου, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε χθες. Ένα νέο ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend» ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα αφού το κανάλι της Κηφισιάς εξετάζει ένα δίδυμο για να αναλάβει τη θέση τους.

Η Ναταλία Ανδρικοπούλου πήρε το λόγο και είπε:

«Θεωρείται ένα πρόσωπο που μπορεί να βρει ρόλο είτε σαν συνπαρουσιάστρια είτε σαν κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα παρά μόνο σκέψεις. Είναι έξυπνη ιδέα η συνπαρουσίαση με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ενώ ο Σίσσυ Χρηστίδου συμπλήρωσε:
«Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η εκπομπή ενημερωτικά, η Ιωάννα θα μπορούσε να σταθεί, έχει μια αυστηρότητα, μια σοβαρότητα. Όλα αυτά που λέγαμε πριν για το κομμάτι του Πρωινού και το εμπορικό, θα μπορούσε να το κάνεις».

Οι συνεργάτες της Σίσσυ έριξαν στο τραπέζι και τα ονόματα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ως ταίρι του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό ενώ η Ανδρικοπούλου συμπλήρωσε:
«Το σενάριο που έχω ακούσει μέχρι στιγμής εγώ και προέρχεται από το εσωτερικό του ANT1 είναι αυτό που είπαμε χθες για τη Μαρία Αναστασοπούλου. Δε λύνει φυσικά το πρόβλημα με τα εμπορικά αλλά θα δούμε γιατί τώρα ξεκινάει ένας νέος κύκλος ντόμινο εξελίξεων. Μπορεί να υπάρξουν δύο προσθήκες για το Γιώργο Λιάγκα.