Χαρές στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

H ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζουν στο σπίτι τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και την αποκάλυψη έκανε η πρώτη κυρία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια τρυφερή φωτογραφία (δείτε τους σε έξοδο στο κέντρο της Αθήνας).

Συγκεκριμένα, η κόρη τους γιορτάζει τα γενέθλια της και οι γονείς της είναι πολύ συγκινημένοι. Έχουν μεγάλη αδυναμία και στα 3 παιδιά τους με τα οποία προσπαθούν να περνάνε μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.

Η ανάρτηση της Μαρέβας για την κόρη της

«Χρόνια πολλά Φνουλακη μου! Είμαστε πολύ υπερήφανοι για όσα έχεις καταφέρει! Σ' αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρέβα στην ανάρτηση της στο Instagram.

Γάμος στην οικογένεια τους

Το φετινό καλοκαίρι 2022 για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και την οικογένειά του αναμένεται να είναι αρκετά ευχάριστο καθώς θα προκύψουν δύο γάμοι αλλά και μια βάφτιση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Secret», το πρώτο ευτυχές γεγονός αφορά στον γάμο της Κύρας Κάπη, της διευθύντριας επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον εκλεκτό της καρδιάς της,, Χρήστο Ζωγράφο καθώς αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από την άλλη, ακόμη και η Μαρίκα Δημητριάδου, κόρη της Κατερίνας Μητσοτάκη θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, στην Τζια. Μάλιστα, θα είναι η δεύτερη φορά για την ίδια μιας και το 2007 στον Προφήτη Ηλία Χανίων είχε παντρευτεί τον Γιώργο Καβέτσο, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα αργήσει και η βάφτιση μιας και είναι η εγγονή της αδελφής του πρωθυπουργού. Ο γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και του Πασκάλ Γκουρντέν, Νικολά, βαφτίζει το παιδί του με νονά την κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία.