"Αναγκάστηκα να απευθυνθώ στην παραγωγή γιατί...» - Το άγνωστο περιστατικό Μαύρικιου και Ιλάειρας στο Asia Express

Η αποκάλυψη για τους άλλους συμμετέχοντες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 29/6 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων και για τους άλλους συμμετέχοντες του Asia Express, οι οποίοι δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους, λίγο πριν αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας για το Asia Express

«Υπήρχαν πολλοί συμμετέχοντες που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας. Εγώ προσωπικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν είχα συνηθίσει όλο αυτό που συμβαίνει στο χώρο μας, με τις λυκοφιλίες. Μας το έδειξαν κιόλας ότι δεν μας ήθελαν. Ήταν δύσκολο γιατί άρχισε η παραγωγή να ρωτάει και έλεγαν “εγώ έχω κανονίσει, εγώ δεν θέλω, εγώ δεν μπορώ” σχεδόν όλα τα ζευγάρια», είπε η Ιλάειρα Ζήση.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε από την πλευρά του: «Είναι αλήθεια αυτό, συνέβη. Μεταξύ ανθρώπων που έχουν πάει για να ζήσουν μια εμπειρία τέτοιου είδους, μας έκανε κι εμάς τρομερή εντύπωση και δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε.

Εγώ αναγκάστηκα να απευθυνθώ στην παραγωγή και να τους πω “βάλτε μας εσείς ένα ζευγάρι γιατί δεν θέλει κανένα ζευγάρι να φωτογραφηθεί μαζί μας”. Τώρα που βγήκαν όλοι, θα τους ρωτήσουμε. Απ’ ότι κατάλαβα, λίγο μας “φοβόντουσαν” γιατί είναι όλοι μεν γνωστοί αυτοί που είναι μέσα, αλλά δεν ήταν γνωστοί από τώρα. Ήταν κάποια στιγμή, κάτι τους συνέβη και τους ξέρουμε. Απλά εμείς ήμασταν “φωτιά” εκείνη την ώρα».

Μαυρίκιος και Ιλάειρα "σπάνε" τη σιωπή τους για το Assia Express

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή After Dark, όπου μεταξύ άλλων μίλησαν και για την εμπειρία τους στο ταξιδιωτικό ριάλιτι Asia Express. Το ζευγάρι αποχώρησε από το παιχνίδι μόλις μια εβδομάδα μετά την αναχώρηση του από Ελλάδα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Όπως ανέφεραν, το κύριος λόγος που αποχώρησαν ήταν προσωπικός, αφού η Ιλάειρα φοβόταν πως θα κολλήσει κάτι και δεν θα μπορέσουν να κάνουν παιδιά.

«Πήγαμε και περάσαμε συγκλονιστικά. Μου είπε ένα βράδυ μια φράση, που μόλις την άκουσα -δεν ξέρω αν θέλει να τη μοιραστεί με τον κόσμο, δεν την έχει πει ακόμα- λέω φεύγουμε τώρα… Έπρεπε να μείνεις νηστικός, να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε πιάσει βροχή, να σε τσιμπάνε. Αυτό που με τσίγκλισε είναι, επειδή θέλουμε με την Ιλάειρα θα κάνουμε γάμο στις 28 Αυγούστου… Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά», εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος.

Με την Ιλάειρα να απαντά: «Η φράση που του είπα, επειδή ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, ότι αν θέλει να κάνουμε παιδιά, θα φταις εσύ».

Ποιο είναι το πιο ακραίο μήνυμα που έχει λάβει ο Μαυρίκιος στα social media: «Το πιο ακραίο και θα το πω δημόσια για να δείτε πόσο κακοί άνθρωποι κυκλοφορούν. Με ρώτησε ένας τύπος πόσα χρήματα σου δίνω για να υποδύεσαι τη σύντροφό μου και τη μέλλουσα σύζυγό μου. Είναι από τα πιο ακραία. Σοκαρίστηκα όταν το διάβασα».