Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Μάλλον ο Τάκης μου κάνει πλακίτσα» - Έμεινε ''κάγκελο'' η Ελένη Μενεγάκη

Η εξομολόγηση για το αναπάντεχο τηλεφώνημα που δέχθηκε

«Μάλλον ο Τάκης μου κάνει πλακίτσα» - Έμεινε ''κάγκελο'' η Ελένη Μενεγάκη
News 29.06.2022 17:14
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Η σημερινή 29/6 εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, εκτός από τα συνηθισμένα θέματα, είχε και μια εξομολόγηση από την πλευρά της παρουσιάστριας. Στον αέρα της εκπομπής της μίλησε για ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε χθες στις 28/6.

Το αναπάντεχο τηλεφώνημα της Ελένης Μενεγάκη

Μία πολύ γνωστή κυρία την κάλεσε και η Ελένη δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πρόκειται γι’ αυτήν.

«Χτες μίλησα με μια πολύ γνωστή κυρία, με την οποία δεν είχα μιλήσει ποτέ από κοντά και δεν θα πω το όνομά της. Όταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «Είσαι η Ελένη;», λέω ναι, στο δεύτερο «Είσαι η Ελένη;», λέω «Ωχ, κάποιος έχει βρει τυχαία το τηλέφωνο τώρα» και δεν μιλάω καθόλου, δεν λέω κουβέντα.

Τίποτα, τύπου δεν ακούω. Και μου λέει: «Ελένη γεια σου, είμαι η τάδε…». Νομίζω ότι μου κάνει πλάκα ο Ζαχαράτος και είμαι στο τηλέφωνο και λέω «Ναι ε; Τι κάνεις Πώς είσαι»; Γιατί ήμουν σίγουρη, αφού δεν είχαμε γνωριστεί, αποκλείεται», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη - η οποία αποθέωσε χθες 28/6 τον Σάκη Ρουβά.

«Στο δεύτερο τηλεφώνημα βεβαιώθηκα ότι η φωνή είναι αυτή και από τη χαλαρότητα και το γέλιο κατάλαβα ότι όντως αυτή ήταν. Αλλά στην αρχή είπα ότι μάλλον ο Τάκης μου κάνει πλακίτσα. Είναι αυτό που όταν κάποιος δεν τον περιμένεις και λες μα δεν είναι στον περίγυρό μου, δεν γνωριζόμαστε, αποκλείεται», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Ένα ακόμα σκηνικό άφησε ''κάγκελο'' την Ελένη Μενεγάκη στην 29/6 εκπομπή της

Το μεσημέρι της Τετάρτης 29/6 η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε μέσω skype στην εκπομπή της τον νεαρό Κούρο Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί από το Ιράν, ο οποίος ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας πριν από τρία χρόνια και κατάφερε να αριστεύσει στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι δηλώσεις του Κούρο Μπαγκί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Αρχικά, η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Τον πήρε η αρχισυντάκτρια, η Ελένη Γελαλή τηλέφωνο και του είπε: “θα θέλαμε να μας μιλήσεις στην εκπομπή της κυρίας Μενεγάκη” και λέει, “δεν την ξέρω, ποια είναι;”»

Λογικό να μη με ξέρει εκείνος αλλά αν ρωτήσει στη γειτονιά του όλο και κάποιος άλλος θα με ξέρει, δε μπορεί».

Μετά, εμφανίστηκε ο Κούρο Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί, ο οποίος εξήγησε πως μέσα σε μόλις τρία χρόνια κατάφερε να μάθει τη γλώσσα μας και να αριστεύσει στις Πανελλήνιες.

«Χθες ήταν μία πολύ ωραία ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου. Οι γονείς μου έκλαιγαν και ήταν άφωνοι, δεν μπορούσαν να μου πουν κάτι. Ήταν μία πολύ ωραία μέρα. Είχα θέμα με τη γλώσσα. Στην Έκθεση, ακόμα και με τόσο διάβασμα που είχα κάνει, υπήρξαν λέξεις και φράσεις που δεν τις ήξερα. Οπότε πως θα απαντούσα στα ερωτήματα χωρίς να ξέρω τι σημαίνουν οι λέξεις;.

Αυτή τη χρονιά δεν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσα να δώσω Πανελλήνιες. Δεν είχα χαρτιά, δεν είχα ταυτότητα, δεν υπήρξα κάπου, κάπως… Πολλοί άνθρωποι από το υπουργείο Παιδείας και υπουργείο Μετανάστευσης με βοήθησαν και μπόρεσα να πάρω επίσημα έγγραφα και να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις. Χωρίς τους καθηγητές μου, τους συμμαθητές μου και του ανθρώπους του υπουργείου δεν θα ήμουν εδώ» δήλωσε ο Κούρο Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί.

Μάλιστα, ο Κούρο αποκάλυψε πως δέχτηκε τηλεφώνημα και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον ίδιο να μην πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός του έδωσε συγχαρητήρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει: Τι ακριβώς κάνει η Ελένη Μενεγάκη και δείχνει νεότερη (πέρα από botox κλπ)

Με ολόλευκη ολόσωμη φόρμα που "αγκάλιαζε" τις καμπύλες της - Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο Ηρώδειο

Share